Tak bardzo podobne tylko nie wiem czy tamtum można brać w ciążyCzy to coś takiego jak tamtum verde?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bardzo podobne tylko nie wiem czy tamtum można brać w ciążyCzy to coś takiego jak tamtum verde?
Tak dokładnie. Jestem 2 miesiące po. I się udałoCzyli na samym początku
A jak jest u ciebie? Dzieci już masz?To najważniejsze że się udało![emoji5]
No właśnie ja jestem za, tylko nie wiem jak przenieść już nasz temat.. Wiesz jak to zrobić?O i widzę że pojawiły "styczniowe mamy 2018 " w tych forach na górze. Może warto tam się przenieść?
To jest 2 ciąża. Pierwsza była strata.Niestety nie, jest to pierwasza ciąża o którą walczyliśmy jakieś 3 lata.
I teraz staram sie na wszystko uważać :-)
A jak jest u Ciebie?
Nie mam pojęcia. [emoji28]No właśnie ja jestem za, tylko nie wiem jak przenieść już nasz temat.. Wiesz jak to zrobić?