reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
HEJ DZIEWCZYNY
Bede na 2 forach :D termin wedlug om 21.12, ale wg wyliczen poloznej najblizszy termin, ktory pewnie potwierdzi usg to 1 stycznia :) Mam bardzo nieregularne cycle I mialam opozniona owu.
Pierwszy test mi wyszedl negatywny, drugi po 2 dniach tez, a po kolejnych 4 dniach byly juz 2 krechy :D

Trzymam za Was wszystkie kciuki

Ostatnia edycja:
mi też najpierw wyszły dwa testy negatywne, za szybko chciałam wiedzieć :) a później zaskoczenie, że a jednak się udało :)

@monia_123 rownież witam sie dwa testy i na obydwu dnie kreski ;)

@andzelika87 trzymam kciuki ;)

@Sylviia za Ciebie również ;)

@kasia1995 gratulacje ;)

@blair_90 mi tez rożnie wychodzi alw głównie to termin na 2 stycznia;)

@mfifi04 gratuluje pięknych kreseczek ;)
U mnie na razie bez objawów ale to za wcześnie ;)

@chcacazabardzo gratulacje ;)

Pare słów o mnie jestem Ewelina mam jeszcze 24 lata ;) jestem po 2 poronieniach i mam cudowna 7 miesięczna córeczkę ;) uwielbiam spędzać z nią czas ;) liczę na szczęśliwe zakończenie ciazy ;) pochodzę z Rzeszowa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. [emoji16]
Ja z objawów to nadal senność. Koło 17 jest moja godzina na drzemke [emoji25]
Od wczoraj przeszkadza mi zapach wędliny. Każdej.
Jak tam dzień?
Ja dziś od 7:00 w pracy. Nie jest źle ale nie ukrywam, że czekam tylko na możliwość pójścia na l4.
W pracy nic mnie nie trzyma. Więc, że jak dowiedzą się o ciąży to po macierzyńskim nie będę miała gdzie wracać.

Pozdrawiam [emoji9]

Cześć dziewczyny. [emoji16]
Ja z objawów to nadal senność. Koło 17 jest moja godzina na drzemke [emoji25]
Od wczoraj przeszkadza mi zapach wędliny. Każdej.
Jak tam dzień?
Ja dziś od 7:00 w pracy. Nie jest źle ale nie ukrywam, że czekam tylko na możliwość pójścia na l4.
W pracy nic mnie nie trzyma. Więc, że jak dowiedzą się o ciąży to po macierzyńskim nie będę miała gdzie wracać.

Pozdrawiam [emoji9]

W jakim zawodzie pracujesz?

Hej!

Bylam u ogolnego, jutro mam badania krwi. Mam tez zglosic sie do poloznej jak najszybciej I powiedziec, ze ze wzgledu na historie medyczna jestem ustawiona w systemie jako PRIORYTET (jestem specjalna hahah). dzieki temu bede miala czesciej badania I wiecej usg niz standardowe 2.

Jestem spokojniejsza, :D

Hej!

Bylam u ogolnego, jutro mam badania krwi. Mam tez zglosic sie do poloznej jak najszybciej I powiedziec, ze ze wzgledu na historie medyczna jestem ustawiona w systemie jako PRIORYTET (jestem specjalna hahah). dzieki temu bede miala czesciej badania I wiecej usg niz standardowe 2.

Jestem spokojniejsza, :D
A to tylko 2 usg są standardowe?

reklama
mi też najpierw wyszły dwa testy negatywne, za szybko chciałam wiedzieć :) a później zaskoczenie, że a jednak się udało :)

Mi sie nie palilo jakos szczegolnie, mialam wtedy dostac okres. Jechalismy na swieta do znajomych I chcialam sie upewnic, zeby nie pic w razie czego. Wyszlo negatywnie wiec sie napilam.
Okres nie przychodzil zrobilam test znowu I znowu byl negatywny, ale 4 dni pozniej poczulam sie jak w pierwszej ciazy, prawie przez 8 lat tego nie czulam. Zrobilam test I wyszly piekne 2 kreseczki :D

Do góry