reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Marta lat 25. Jestem 2 miesiące po poronieniu. Znowu obawy i strach. Mieszkam w okolicach Poznania. Lubię jeść słodycze;) nawet pracuje w cukierni. Moja waga ani drgnie. (46kg)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sylwia, lat 27 :) staramy się od ponad roku o pierwsze maleństwo. Jestem po pierwszej IUI i mam nadzieję ze ostatniej ;P
Lubię leżeć przed tv i objadace się słodyczami :p i nie cierpię swojej pracy xP
Czy któraś z Was jest z Trójmiasta lub okolic? Przeprowadziłem się tu do męża i kompletnie nikogo nie znam i nie wiem gdzie tu dobrzy ginekolodzy przyjmują itp

Sylwia, lat 27 :) staramy się od ponad roku o pierwsze maleństwo. Jestem po pierwszej IUI i mam nadzieję ze ostatniej ;P
Lubię leżeć przed tv i objadace się słodyczami [emoji14] i nie cierpię swojej pracy xP
Czy któraś z Was jest z Trójmiasta lub okolic? Przeprowadziłem się tu do męża i kompletnie nikogo nie znam i nie wiem gdzie tu dobrzy ginekolodzy przyjmują itp
Powiem tobie z własnego doświadczenia najlepiej znaleźć prywatnie. A na nfz chodzić po skierowanie na badania

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lubię leżeć przed tv i objadace się słodyczami :p i nie cierpię swojej pracy xP
A poszukaj mam na forum z trójmiasta

reklama
Powiedzcie coś o sobie, poznajmy się lepiej :)
Ja zacznę: jestem Monika, mam 24 lata, i to będzie moja pierwsza dzidzia. Oczywiście, cieszę się, ale nie ukrywam, że trochę przerażona jestem! Uwielbiam czytać książki, podróżować i gotować. :) A aktualnie, razem z mężem, mieszkamy i pracujemy w Niemczech, chociaż marzy już nam się powrót do Polski..
Marta 27lat.
mamy już 5 letnia córeczkę. Styczeń 2012 [emoji7]
Jestem z Warszawy.
Hmm... lubię czytać książki, chodzić do kina. O tak normalnie chyba [emoji4]

Do góry