G
goszczaca
Gość
To na piątek przypada?Aż 3 dni zastanawiam się czy 10 dp inseminacji to nie za wcześnie na bete, no ale lakarz kazał to idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na piątek przypada?Aż 3 dni zastanawiam się czy 10 dp inseminacji to nie za wcześnie na bete, no ale lakarz kazał to idę
TakTo na piątek przypada?
No to bede trzymala kciuki, zeby beta ładnie wyszła a na pewno wyjdzie
Mam taką nadzieję!! Nam obu ładnie wyjdzie nie ma innej opcjiNo to bede trzymala kciuki, zeby beta ładnie wyszła a na pewno wyjdzie
Przeziębiona? Najważniejsze żeby nie mieć gorączki!!!Co do objawów to mam pełniejsze piersi i sutki pobolewają. Odczuwam permanentne zmęczenie :-) dodatkowo jestem przeziebiona :-(
Ja nie mam zielonego pojęciaMam pytanie techniczne!
Widzę, że u góry jest już utworzony wątek Styczniowe mamy 2018. Czy ktoś wie jak przenieść nasz temat tam?
Przeziębiona? Najważniejsze żeby nie mieć gorączki!!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To kamień spadł mi z serca. Moja poprzednia ciąża zakończyła się prawdopodobnie dlatego że miałam bardzo wysoka gorączkę! Więc się zmartwiłam Tobą. Na katar woda morska zapytaj w apteceByłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu. przebadał mnie i powiedział ze nic poważnego, ale ze mam posiedzieć w domu i nie wychodzić tak więc siedzę, a właściwie leżę cały czas. goraczki nie miałam tylko katar mnie bardzo męczył. lekarz mi powiedział ze stan gorączkowo to nie ma jeszcze problemu gorzej jakbym miała już 38 stopni.
Swoją drogą to pogoda niestety nie sprzyja... a to już koniec kwietnia ...