Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciała mi dac najpierw inny na 5 dni to go wycofali z produkcji [emoji53]@dreamscometrue szkoda ,ze ax tak dlugi ten antybiotyk:/ 14 dni to na prawde dlugo.
Ja mialam w tym roku 3 dniowy no ale nie na bakterie:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
On na pewno działa szybciej w normalnych przypadkach. Mi dała na tak długo, bo ta bakteria jest bardzo trudna do leczenia@dreamscometrue ehh no to nic nie poradzisz,ale serio powinni robic takie z krotszym stosowaniem,bo przeciez to oslabia organizm.
W piątek. Napisała mi właśnie, ze antybiotyki mnie nie wylecza raczej, ale chronią ciążę [emoji53] ryczec mi sie chce. Czyli nie mam co liczyć na lepsze wyniki i na to, ze przestanę brać antybiotyki [emoji22]@dreamscometrue mam nadzieje,ze jednak juz jej nie ma[emoji4]kiedy wizytujesz u swojej lekarki?
Mam najlepszą lekarkę jaką mogę mieć nikomu innemu nie ufam...Nie załamuj się! Może inny lekarz wchodzi w grę? Żeby postawił diagnozę lub wybrał inny sposób leczenia?
Nie wiem jak to się dzieje, że lekarze kończą te same studia a jednen jest super ogarnięty a drugi super konował.
Oczywiście tylko gdybam, byc może już chodzisz do specjalisty.
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom