reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kleszcze są paskudne.. ja w ciąży nie miałam jeszcze ani jednego ale przed ciążą, kilka w przeciągu całego życia owszem. Nigdy się nie badałam ale myślę, że zrobię to w najbliższym czasie żeby mieć spokojną głowę.
Ps. Za oddanie kleszcza na badanie coś się płaci? Może któraś z Was się orientuje? ;) Zbliża się sezon grzybowy a ja uwielbiam chodzić po lesie, więc pewnie się wybiorę kilka razy :) a takie info się przyda w razie tego paskudnego dziada :)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zawsze chodziłam do lasu na grzyby i powiem szczerze że mi się odechcialo

reklama
Dreams 8 dni to tez sporo. Kiedy ewentualne bedziesz robila badanie czy bakyeria jest nadal?
Marta my wracamy dzisiaj, tylko jeszcze na plaze chcemy isc.
Milej soboty!
Nawet 9 się doliczyłam. Z tymże poprzedni antybiotyk na to brałam 10 dni i nie pomógł. W piątek będę robić posiew, we wtorek wyniki.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Mnie z kolei od wczoraj boli brzuch. Nie jest to jakiś mocny ból ale tak ćmi mnie:/ nospa nic nie pomogła więc to raczej żadne skurcze. Możliwe że się poprostu rozciągam. Chyba pojadę na ip.
Ja tez mialam taki bol dwa dni temu. Bolalo prawie caly dzien. Rano juz bylo dobrze. Daj znac czy bylas na ip.

@
Ogólnie jestem załamana, po wczorajszej konsultacji z lekarzem i fatalnym stanie wieczorem muszę odstawić antybiotyk....mialam brać 14 dni, brałam 8. Nie wiem czy cokolwiek to dało. To już drugi antybiotyk na te bakterie poprzedni nic a nic nie pomógł. Boję się że ona zaszkodzi w końcu dziecku [emoji45]

Bedzie dobrze. W koncu musisz wyjsc na prosta!

Jeszcze 2 dni do wizyty. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

Witam wieczorkiem :-) ostatni dzień wczasów i na szczęście super słoneczko było, tzn nie takie jak bym chciała ale na plaży moznabylo siedzieć i do morza wchodzić :-)
Kurcze wiecie co mnie dziś rano spotkało, poszłam umylam się rano nakładam balsam na nogi i patrze jakiś strupek z tyłu mi odpada, trzymal się na włosku więc go oderwalam a to okazał się kleszcz... Delikatna kropkę jeszcze mam po nim, na dodatek był tak mały że nie wiem czy z głową wyrwalam czy bez, chociaż potem jak położyłam na białej umywalce żeby się przyjrzeć to okazało się że jeszcze chodzi, więc chyba w całości był?

Hej. Moja znajoma internistka napisała, że nie podaje rutynowo antybiotyku.

@monia090 mam nadzieję, ale strach jest. Moja gin mi dała do zrozumienia, że bez antybiotyków bym poroniła. Także jeśli kolejny posiew wyjdzie zły to znowu gehenna. Twoja wizyta pójdzie dobrze, na pewno [emoji5]

reklama
Do góry