reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
No właśnie na to liczę. Skoro pierwszy trwał w zasadzie 3,5h, to drugi mógłby tylko 2 :) a bardziej już nie będzie bolało... bo jeśli będzie, to będą mieli zgon w szpitalu i tyle.
3,5 godz to ja tak teraz proszę :D po pierwszym tez myślalam ze bardziej sie nie da

Mnie z pierwszego mimo, że trwał 8 godzin najbardziej bolało nacięcie krocza na... 1 szew ;) więc chyba nie było źle, bo wszyscy mówili, że nacięcia nie czuć w ogóle, bo reszta tak boli, że to jest nic :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wam zazdroszczę a jednocześnie martwię się ze ja nic nie czuje a wydaje mi się ze już powinnam.

Co prawda niby jak się skupie i poleze trochę to czuje jakby takie drżenie i raz miałam wrażenie jakby coś tam podskoczyło ale nie jestem pewna.

Pewnie zaś trzeba czekać do 20 tygodnia.

Mnie z pierwszego mimo, że trwał 8 godzin najbardziej bolało nacięcie krocza na... 1 szew ;) więc chyba nie było źle, bo wszyscy mówili, że nacięcia nie czuć w ogóle, bo reszta tak boli, że to jest nic :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nacięcia nawet nie czułam tzn wydawało mi się że mnie łaskocze takie to delikatne się wydawało przy reszcie :p

Ale od wczoraj mnie glowa boli!! Ta pogoda nest straszna z 34 na 24 :-( wzielam wczoraj 1 apap, ale wiecej sie boje. Siedze i czekam zeby odpuscilo.

Co do porodu to u mnie zle nie bylo. Pierwszy 3.5h w wodzie a drugi 15 min :-) wody nie zdazyli napuscic. Tak wiec dobrze by bylo aby nastepny trwal tyle co drugi :-)

reklama
@michasia30 wszystko zalezy gdzie masz lozysko np[emoji4]jedne czuja wczesniej,drugie pozniej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No właśnie mam tylne.
No i to moja druga ciąża wiec teoretycznie powinnam czuć wcześniej.

Trochę dałoby mi to poczucie ze wszystko jest ok a tak to nie wiem co tam w środku piszczy [emoji30]

Do góry