reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A ja dzis zrobilam male zakupy ciuchowe dla siebie :) fajne maja teraz ceny ciuchow w greenpoincie. Bralam sukienki juz o rozmiar wieksze w klacie, rozm 38, bo przez wakacje na pewno mi sie pofrunie z wymiarami. Dalej mdli i niedobrze, takze to nic nowego. Leze, chwilami ciezko sie podniesc bo jajniki kluja.
Ja tez przy podnoszeniu czuje kłucie. W piatek mam wizytę. Dziewczyny, Wy tez odczuwacie ból w podbrzuszu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tez przy podnoszeniu czuje kłucie. Teraz jak odpoczywam to nic nie boli ale jak jestem w pracy to boli mnie ten brzuch kurczę :/. W piatek mam wizytę. Dziewczyny, Wy tez odczuwacie ból w podbrzuszu?
Teraz nie bo leze biore nospe i magnez. Ale wcześniej tak

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Byłam :-) wszystko ok :-)
Coś w humor lekarza nie trafiłam, widać było że ma gorszy dzień albo już zmęczony, nie wiem. Bo nie mówił prawie nic więc już chciałam płakać, wyjść, i wogole uciec bo się tak bałam. Tyle patrzeć w skupieniu i nic nie gadać do pacjentki to bardzo nie ładnie.
Dzidzia z usg wychodzi ze jest starsza o 5 dni (ale to nie możliwe), 78 mm ma. Nos ma wielki bo aż 2,7 mm, a przeziernosc karkowa 1,8 czyli ponoć wszystko super ok.
Na początku włączył maszynę, przyłożył głowice i pokazuje się na ekranie czarne tło, już mi się chcialo płakać bo nie widzę dzidzi, czarne myśli że uciekła, zniknęła czy co. M gada do córci "patrz dzidzia w mamy brzuszku" a ja dalej nie widzę i już mam świeczki w oczach że wyrodna matka jestem oni widzą a ja nie... Ale potem jak się przyjzalam to zauważyłam dzidzie że się wierci, ciężko było ja złapać do pomiarów. Płci niestety nie znam bo z tego przejęcia bałam się o cokolwiek spytać a zwłaszcza o płeć wiedząc że on z tych co "nie graja w ruletkę" i mówią jak są czegoś pewni

@mamaincogito dzieki raz jeszcze [emoji8]

Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]

@dreamscometrue kopppytka[emoji7][emoji7][emoji7]fajnie ,ze M jest pomocny[emoji4]mojego bidula nie bylo jak musialam miesiac lezec,wychodzil przed 9 a wracal po 22 ,nawet nie mogl obiadu mi zrobic,nie wspomne ,ze nie mialam do kogo sie odezwac:/
Takze super ,ze jest przy Tobie a grzyba na pewno pokonacie,nie martw sie[emoji8]byle obylo sie bez nastepnych infekcji:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak. Codziennie kilka razy zakłuje.
Mnie boli tez tak jak przed okresem. Zauważyłam, ze rano jest ok ale w pracy zaczyna bolec cały czas. Teraz jak odpoczywam sobie to nie odczuwam bólu a jak wstaje to znowu boli. Chciałabym, zeby był juz piatek! Nie wiem, jak bedzie jutro w pracy znowu bolał to moze wezmę zwolnienie do piątku...No ale byłam 1,5 tyg. temu na prenatalnym usg i lekarz nic nie mówił. Nie chce panikować.

Do góry