Lovi23
Fanka BB :)
Biorę tylko luteine , nospe, magnez i witaminy ( femibion 2). Nie mam pojęcia czy powodują one rozrzedzenie krwiBierzesz jakies leki rozrzedzajace?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę tylko luteine , nospe, magnez i witaminy ( femibion 2). Nie mam pojęcia czy powodują one rozrzedzenie krwiBierzesz jakies leki rozrzedzajace?
Hmm raczej nie magnez i nospa wiadomo dzialaja rozkurczowoBiorę tylko luteine , nospe, magnez i witaminy ( femibion 2). Nie mam pojęcia czy powodują one rozrzedzenie krwi
Narazie musze brac, przez te plamienia. Kolejna wizytę mam za 3tygodnie może wtedy zacznie coś odstawiacA do kiedy masz brać?
Hmm nie wiem kazalam M powiedzieć w aptece ze dla ciężarnej i mam lek a nie suplement. Ja bym skonsultowala z lekarzem. Ja biorę rozkurczowo na maciceTak się zastanawiam, że w dawce zalecanej na ulotce to nie powinno zaszkodzić nawet jak lekarz nie zalecał?
Ja biorę Magne B6, odstawiłam Duphaston. Wcześniej brałam 3x1, ale ostatnio kazał mi brać 2X1 ot tak profilaktycznie, że nie zaszkodzi, a dla świętego spokoju. Więc myślę, że spokojnie można brać.Tak się zastanawiam, że w dawce zalecanej na ulotce to nie powinno zaszkodzić nawet jak lekarz nie zalecał?
Teraz jestem pewna na 100% że to dzidzius mnie lekko puka [emoji3] to na pewno muszą być ruchy [emoji3]
Bo z dnia na dzień się nasilaja [emoji7]
Moim zdaniem w tak małym rozmiarze najlepiej pajace ze stopamiAaaaa!!! Zazdroszczę! Też czekam na z niecierpliwoscią [emoji16] Ja jak położę sie na plecach i sie wczuję to odczuwam pływająca rybkę w brzuchu
Siedze na stronie H&M i mam ochote zamówić takie cudeńka. To jest moja pierwsza ciąża wiec i wyprawka pierwsza, najchetniej kupiłabym wszystko co tylko możliwe, pytanie czy to sie w ogole przyda [emoji23]
Zdjecie średnie bo siedze na kompie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piżama słodkaMoim zdaniem w tak małym rozmiarze najlepiej pajace ze stopami
Ale kombiak i bluza jak najbardziej się przyda
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom