4 dupki 4 luteiny clexane i prolutex...@dreamscometrue a jakie leki bierzesz?clexane? Dobrze gdzies mi smignelo?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 dupki 4 luteiny clexane i prolutex...@dreamscometrue a jakie leki bierzesz?clexane? Dobrze gdzies mi smignelo?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A u nas szpital do dupy i o zniwczulenielu pomarzyć można, zresztą ja to pechowa do takich rzeczy jestem. Za pierwszym razem trafiłam na strajk lekarzy i pielęgniarek a za drugim w wigilię ;-)Ja jestem dziwna, ale ja się panicznie boję CC. W sumie to chyba najbardziej boje się znieczulenia, jak sobie pomyślę, że ktoś miałby coś wbić w mój kręgosłup to mi autentycznie słabo... Aż mnie mdli. W trakcie porodu proponowali mi znieczulenie, ale zapierdalam się jak mogłam, żeby nie brac.
CC to jednak operacja, nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje. Znajoma na drugi dzień była jak sarenka, ale np na sali leżałam z dziewczyna, która 3 dni dojść do siebie nie mogła. Strasznie mi jej szkoda było, ja już o porodzie zapomniałam a ona się tak męczyła
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Żebyś za trzecim na Sylwestra nie trafiła [emoji23]A u nas szpital do dupy i o zniwczulenielu pomarzyć można, zresztą ja to pechowa do takich rzeczy jestem. Za pierwszym razem trafiłam na strajk lekarzy i pielęgniarek a za drugim w wigilię ;-)
Śmiej się śmiej właśnie tego się obawiam bo innych świat nie ma w pobliżu [emoji14]Żebyś za trzecim na Sylwestra nie trafiła [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
MilkyWay jak miło Cię tu widzieć!!! Dawaj termin porodu [emoji5] i terminy wizyt i skąd jesteś jeśli chcesz bo nie pamiętamHej dziewczyny,
pozwólcie, że do Was dołączę .
Jestem w 13 tc 2 dniu. Po teście podwójnym wszystko wgląda ok, zrobiłam też Nifty wcześniej i wynik jest już do odebrania. Dowiedziałam się przez tel., że nie muszę się martwić więc mniemam, że też jest ok .Lekarz na usg genetycznym powiedział, że będzie chłopiec a Nifty da już zupełną pewność i będzie można szukać imienia . Trzymam za Was wszystkie kciuki i idę nadrabiać 500 wiadomości
MilkyWay jak miło Cię tu widzieć!!! Dawaj termin porodu [emoji5] i terminy wizyt i skąd jesteś jeśli chcesz bo nie pamiętam
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ale wam zazdroszcze tych wag ja pol roku temu tez wazylam ok 52kg, ale przez to cale leczenie po stracie jestem 9kg na plusie zalamka... Licze ze po odstawieniu sterydu woda sie ulotni i bedzie to tycie ciazowe... Nigdy nie mialam 6 z przodu na wadze wiec staram sie za czesto z wagi nie korzystac bo deprechy sie nabawie..
Dziewczyny jak dzidziek sie ruszy to jest takie uczucie jakby ryba w brzuchu gilgotala? Bo moj maly czlowiek chyba sie zaczyna panoszyc pierwszy raz cos takiego poczulam.
Też mam mały ogródek, spacerujemy po parkach no ale nic nie stosuję. Obserwuję się co jakiś czas czy nie mam gdzieś rumienia. Na pewno będę używała moskitiery jak maluch będzie wystawiany do ogródka.dreams może jak plamienia mina to polez jeszcze pare dni tak na wszelki wypadek, wiem ze jest to uciążliwe ale może gospodarka hormonalna musi się ustabilizować.
dziewczyny na wizytach trzymam kciuki.
ja po swojej dwojce mam niewiele bo większość rozdlam po rodzinie i znajomych.
Dziewczyny nie boicie się kleszczy? ciagle pisza ze jest ich epidemia nawet na trawnikach. my mamy duzy ogrod i jak pisałam sa w nim miejsca zakrzaczone, nie nadazam tam pielic i niestety chwasty tez sa. przed chwila przeczytałam artykul na ecie ze mama wyciagnela z ciala corki 150 kleszczy!!!!!!! te cholerstwo jest wszędzie. czy w swoich ogródkach stosujecie cos przeciw nim? my lubimy taki styl rustykalny dużo drzew owocowych krzaków, grządki tak swojsko w centrum miasta, nasza odskocznia ale jak pomysle......