reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Aaaaa i do pierworódek :)
Bo mi się też przypomniało, ach ta wybiórcza pamięć w ciazy.
Na niektóre modele wózków trzeba czekać nawet 10 tygodnia, więc możecie pomalu się rozglądać :)

Hej :-) dziś coś mi jest, jest mi niedobrze, czyścilo mnie i żołądek mnie boli... Czuję się źle...
Poprawia mi humor to że cora na koloni szczęśliwa [emoji4] super uczucie jak dziecko dzwoni i słychać radość w głosie. Chociaż wczoraj wieczorem jak dzwoniła to głos hej drżal...

Fajny wozek. Unnas najprawdopodobniej bedzie wozek po K. Gindola idealan, stelaż tez, spacerowka troche wysluzona bo sporo jej uzywalismy. Wozek idealny do jazdy po lesie, naszych polnych ścieżkach a ze mieszkamy w poblizu lasu to b jest idealnie. Musze dokupic fotelik i adaptery do wozka.

My właśnie drzemiemy cała trójka, tzn ja zamierzam ;)
Byliśmy na placu zabaw nad jeziorkiem, do tego obiadek, po powrocie do domu napełnilismy basen córce i szalała aż padła ;D
Daj a ta niedziela, ale aż się boję wieczora skoro poszła na drzemkę tak późno :D

reklama
Hej dziewczyny

Wlasnie wrocilam od polskiego Gina! Jednak roznica wizyty prywatnej jest znaczna I bardziej wnikliwa. Jestem zadowolona.

Z dzieckiem wszystko ksiazkowo! Widzialam kosci raczek, nog, kregoslup a nawet zebra I nerki! Serduszko 153 uderzen na minute. Podal mi parametry ale nie ile dlugosci ma dziecko bo niby jest juz duze....
Za to wazy 150gram I prawdopodobnie chlopczyk ale to jeszcze nie pewne ...

Za to sugeruje branie nadal luteiny ( chyba tak samo jak Kejka jak sie nie myle 200mg x 2 Cyclogest) I with D3 dawki co drugi dzien plus magnez B6 i aspiryne 75mg raz dziennie... tak jak przypuszczalam ze powinnam ten ostatni lek przyjmowac...
Tak wiec jade do apteki!

@dreamscometrue dziekuje Ci bardzo za mile slowa otuchy nad ranem ;)

Załączniki

• IMG_2202.JPG
    IMG_2202.JPG
    21,8 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_2203.JPG
    IMG_2203.JPG
    23,5 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_2204.JPG
    IMG_2204.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry