reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hobby bardziej. Korposzczurem jestem, ale jak urodziłam córkę, to żeby trochę oderwać się psychicznie od codzienności założyłam firme. Teraz zawiesiłam z wiadomych powodów, ale po porodzie zamierzam wrócić i ruszyć z kopyta. Na początku trochę metodą prób i błędów, ale mam kilka starych klientów. Teraz chciałabym już całkiem w coś swojego autorskiego uderzyć, stąd te tkaniny. Projektuje w programie, a potem do drukarni i drukują mi na takiej tkaninie jakiej chce ;)
Wyprawkę dla dziecia zamierzam cała zaprojektować właśnie, żałuję że z pierwszą córka na to nie wpadłam. Ale w sumie gdyby nie pierwszą córka to w ogóle bym nie wpadła na pomysł firmy :)
nie no, czad!!! a ja mam dwie lewe ręce do czegoś takiego :(

reklama
Dzięki dziewczyny! Czyli miałam racje jak wczoraj mu tłumaczyłam... :D

@mamaincogito a sprzedajesz jakieś materiały czy tylko projektujesz? Bo ja często kupuje ;-) A ja znowu zajmuje się różnymi drobiazgami ślubnymi, dziecięcymi, wyrobami z drewna, papeterią, trochę szyję itp. Zaczęłam po ślubie i tak to trwa. Było to potem hobby między korpo, ale jak odeszłam tak zajęłam się tylko tym i tak to powoli rozkręcam.

Jak będę miała chwilę i sytuacja się trochę ustabilizuje to Wam coś pokażę ;-) Robię np.drewniane pudła dla dzieci personalizowane, na pamiątki. Wszystko ręcznie malowane, ale najwiecej jednak idzie ślubnych pudeł na koperty i obrączki. Pudełka są drewniane.

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam bo nie byłam w stanie usnąć, ale nie było to jakieś uciążliwe. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

Ostatnia edycja:
Jak będę miała chwilę i sytuacja się trochę ustabilizuje to Wam coś pokażę ;-) Robię np.drewniane pudła dla dzieci personalizowane, na pamiątki. Wszystko ręcznie malowane, ale najwiecej jednak idzie ślubnych pudeł na koperty i obrączki. Pudełka są drewniane.

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

Zazdroszczę i talentu... i wstawania po 6! Ja budzik musze miec nastawiony chodząc na 11 czy 10 do pracy [emoji23] Ledwo wstaje przed 9, ale zawsze byłam takim śpiochem. A jak przychodzi urlop, godzina 7 a ja spac nie mogę [emoji853][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I nie było cię na lipcowkach 2015?!
Jak to?!
Gdzieś tu była?

Byłam na lipcowkach 2015, ale na Facebooku ;) na forum nie. Aczkolwiek nie skończyła się ta przygoda jakoś super dla całej grupy, za dużo bab w jednym miejscu i teraz nieco ostrożniej podchodzę do takich miejsc, niestety. Chociaż wyniosłam stamtąd kilka naprawdę wartościowych znajomości, niektóre utrzymuje w realu do dzisiaj :) super sprawa, mogę nawet stwierdzic, że nawiązałam prawdziwa przyjaźń

Dzięki dziewczyny! Czyli miałam racje jak wczoraj mu tłumaczyłam... :D

@mamaincogito a sprzedajesz jakieś materiały czy tylko projektujesz? Bo ja często kupuje ;-) A ja znowu zajmuje się różnymi drobiazgami ślubnymi, dziecięcymi, wyrobami z drewna, papeterią, trochę szyję itp. Zaczęłam po ślubie i tak to trwa. Było to potem hobby między korpo, ale jak odeszłam tak zajęłam się tylko tym i tak to powoli rozkręcam.

Sprzedaję, najpierw na Facebooku, ostatnio otworzyłam sklep internetowy, obecnie niedostępny bo działalność zawieszona. Projektuje tkaniny i z nich szyję akcesoria dla dzieci.
Jakby któraś z Was chciała popodgladac to zapraszam, ale póki co działalność wygaszona, więc trzeba czekać do porodu ;D
www.facebook.com/malinovaanielova
Na Instagramie tez mam konto, ta sama nazwa. Tam więcej rzeczy można obejrzeć w zdjęciach, gdzie mnie oznaczono.

reklama

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam bo nie byłam w stanie usnąć, ale nie było to jakieś uciążliwe. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

O a pudełeczka super sprawa, ale ja z kolei do tego nie mam cierpliwości :D poszłam w większe gabaryty i sobie odnawiam jakieś stare meble, które potem znajdują swoje miejsce w naszym małym domku.

Do góry