reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hobby bardziej. Korposzczurem jestem, ale jak urodziłam córkę, to żeby trochę oderwać się psychicznie od codzienności założyłam firme. Teraz zawiesiłam z wiadomych powodów, ale po porodzie zamierzam wrócić i ruszyć z kopyta. Na początku trochę metodą prób i błędów, ale mam kilka starych klientów. Teraz chciałabym już całkiem w coś swojego autorskiego uderzyć, stąd te tkaniny. Projektuje w programie, a potem do drukarni i drukują mi na takiej tkaninie jakiej chce ;)
Wyprawkę dla dziecia zamierzam cała zaprojektować właśnie, żałuję że z pierwszą córka na to nie wpadłam. Ale w sumie gdyby nie pierwszą córka to w ogóle bym nie wpadła na pomysł firmy :)
nie no, czad!!! a ja mam dwie lewe ręce do czegoś takiego :(

reklama
Dzięki dziewczyny! Czyli miałam racje jak wczoraj mu tłumaczyłam... :D

@mamaincogito a sprzedajesz jakieś materiały czy tylko projektujesz? Bo ja często kupuje ;-) A ja znowu zajmuje się różnymi drobiazgami ślubnymi, dziecięcymi, wyrobami z drewna, papeterią, trochę szyję itp. Zaczęłam po ślubie i tak to trwa. Było to potem hobby między korpo, ale jak odeszłam tak zajęłam się tylko tym i tak to powoli rozkręcam.

Jak będę miała chwilę i sytuacja się trochę ustabilizuje to Wam coś pokażę ;-) Robię np.drewniane pudła dla dzieci personalizowane, na pamiątki. Wszystko ręcznie malowane, ale najwiecej jednak idzie ślubnych pudeł na koperty i obrączki. Pudełka są drewniane.

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam bo nie byłam w stanie usnąć, ale nie było to jakieś uciążliwe. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

Ostatnia edycja:
Jak będę miała chwilę i sytuacja się trochę ustabilizuje to Wam coś pokażę ;-) Robię np.drewniane pudła dla dzieci personalizowane, na pamiątki. Wszystko ręcznie malowane, ale najwiecej jednak idzie ślubnych pudeł na koperty i obrączki. Pudełka są drewniane.

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

Zazdroszczę i talentu... i wstawania po 6! Ja budzik musze miec nastawiony chodząc na 11 czy 10 do pracy [emoji23] Ledwo wstaje przed 9, ale zawsze byłam takim śpiochem. A jak przychodzi urlop, godzina 7 a ja spac nie mogę [emoji853][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I nie było cię na lipcowkach 2015?!
Jak to?!
Gdzieś tu była?

Byłam na lipcowkach 2015, ale na Facebooku ;) na forum nie. Aczkolwiek nie skończyła się ta przygoda jakoś super dla całej grupy, za dużo bab w jednym miejscu i teraz nieco ostrożniej podchodzę do takich miejsc, niestety. Chociaż wyniosłam stamtąd kilka naprawdę wartościowych znajomości, niektóre utrzymuje w realu do dzisiaj :) super sprawa, mogę nawet stwierdzic, że nawiązałam prawdziwa przyjaźń

Dzięki dziewczyny! Czyli miałam racje jak wczoraj mu tłumaczyłam... :D

@mamaincogito a sprzedajesz jakieś materiały czy tylko projektujesz? Bo ja często kupuje ;-) A ja znowu zajmuje się różnymi drobiazgami ślubnymi, dziecięcymi, wyrobami z drewna, papeterią, trochę szyję itp. Zaczęłam po ślubie i tak to trwa. Było to potem hobby między korpo, ale jak odeszłam tak zajęłam się tylko tym i tak to powoli rozkręcam.

Sprzedaję, najpierw na Facebooku, ostatnio otworzyłam sklep internetowy, obecnie niedostępny bo działalność zawieszona. Projektuje tkaniny i z nich szyję akcesoria dla dzieci.
Jakby któraś z Was chciała popodgladac to zapraszam, ale póki co działalność wygaszona, więc trzeba czekać do porodu ;D
www.facebook.com/malinovaanielova
Na Instagramie tez mam konto, ta sama nazwa. Tam więcej rzeczy można obejrzeć w zdjęciach, gdzie mnie oznaczono.

reklama

Ja słuchajcie w ogóle nie miałam problemu z sennością... czasami chciało mi się spać, ale i tak nie spałam bo nie byłam w stanie usnąć, ale nie było to jakieś uciążliwe. Jedyne co teraz to godzina 22-23 a ja odlatuje, ale wstaje rano. Potrafię wstać przed 6 albo po 6.

O a pudełeczka super sprawa, ale ja z kolei do tego nie mam cierpliwości :D poszłam w większe gabaryty i sobie odnawiam jakieś stare meble, które potem znajdują swoje miejsce w naszym małym domku.

Do góry