reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@Kejka no to sie ciesze ,ze nie jestem sama bo po moich przejsciach mam takie schizy[emoji58]
Ja tez mam wzdecia ale brzuchola raczej nie widac,u mnie 1 kg na plus przez to ,ze miesiac lezalam totalnie 24/h i zarlam[emoji4]
No i nie widac bo zawsze mialam mega plaski [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teraz w czwartek 6.07 mam wizytę ale nie wiem szczerze jak tu w Niemczech to wygląda czy będzie usg podobne na wzór genetycznego zobaczymy:) nie wiem jak usunąc starą sygnaturę:crazy::p

@kass.es to mogę Cię tylko pocieszyć że mój był ze mną na 1 wizycie tylko i nic jeszcze nie było widać. każda wizyta niestety odbywa się bez niego. oczywiście bardzo się ciesze i gratuluję dobrych wiadomości z wizyty ☺ i fajnie ze udało się żeby Tw
@dreamscometrue kochana trzymam kciuki za Ciebie cały czas ! bedzie dobrze! leż i odpoczywaj to Ci nie zaszkodzi !
@szarotka27 tez mam dziadków z którymi mieszkałam i którzy pomagali w wychowywaniu. wiem co czujesz... koniecznie porozmawiaj z lekarzem a jeśli tylko potrzebujesz to pisz do nas !!! musisz z siebie wyrzucać wszystkie problemy !

Przeczytałam i nadrobilam wszystko ☺
Przez weekend miałam męża wiec nie zaglądałam do Was ale melduje się ze jestem.
Jeśli o mnie chodzi to czuje rosciaganie macicy, krzyż pobolewa, waga stoi w miejscu ale brzuch powoli nabiera krztaltow ☺ 15tc trwa i zaczynam całkowicie wracać do formy mam power którego nie było od początku ciąży i mam nadzieje ze tak już zostanie

kass.es- widziałam w poprzednich postach,że bardzo martwi cię brak objawów ciążowych.Ja w ciąży z synkiem nie miałam kompletnie nawet 1 objawu .Zero mdłości,zmęczenia,a nawet bólu piersi.Tylko rosnący brzuch przypominał mi o ciązy. Pracowałam do dnia porodu w sklepie spożywczym:-D Także nie masz powodów do zmartwień:p

reklama
Do góry