reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Gratuluje wszystkim pozytywnych testow i zycze (trzymam mocno kciuki) zeby kazda ciaza sie zakonczyka szczesliwie Moja beta we wtorek wynosila 329 w czwartek 220 i dzisiaj juz sie rozpoczelo poronienie.
Powodzenia dziewczyny ❤️

reklama
chcacazabardzo bardzo bardzo mi przykro. wiem co czujesz ja około 6 lat temu przeszłam to samo, nie miałam jeszcze książeczki ciązy pojechałam szybko na pogotowie potem do szpitala. Lekarze myśleli ze sobie uroiłam a ja liczyłam, że uda się jeszcze uratować moje Maleństwo. Dopiero jak dostałam znacznego krwotoku wzięli się do roboty. Było za późno. Na szczęście Bog pozwolił
kilka miesięcy później urodzić zdrowe Dzieciątko bez komplikacji. Teraz czekam 12 tyg bo wtedy ryzyko się zmniejsza.

Hej[emoji4] tu Styczniowa Mama 2017[emoji4] czas tak szybko zleciał i mam średniowiecznego już syneczka. Wam też życzę bezproblemowych ciąż i udanych porodów [emoji4]

Gratuluje wszystkim pozytywnych testow i zycze (trzymam mocno kciuki) zeby kazda ciaza sie zakonczyka szczesliwie Moja beta we wtorek wynosila 329 w czwartek 220 i dzisiaj juz sie rozpoczelo poronienie.
Powodzenia dziewczyny ❤️
Jejku, tak bardzo mi szybko.. :(
Trzymaj się kochana! Zawsze możesz do nas napisać!

Czesc dziewczyny. Wyglada na to, ze do was dolacze :-) zobaczylam dzis calkiem tluste kreseczki. Jestem zaskoczona i w ogole do mnie to nie dociera, bo starania byly bardzo kiepskie w tym miesiacu ;-)
To moja druga ciaza. Mam juz coreczke z listopada 2014. W tym roku skoncze 31 lat. Mieszkam w krainie tysiaca jezior ;-)
c759d657eb734fa32a6d9d586b754637.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

1493639342-aaaaaa.jpeg

Więc i ja się przedstawię jestem Marta 27 lat szczęśliwa mama prawie 7 letniego Stasia ..
Z wyliczeń wychodzi ok 6 tydz do lekarza wybieram się w następnym tygodniu .
Pozdrawiam Was majowo [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry