Cześć Katarina91 [emoji5].
Veronique, wygooglowalam wózek i jest piękny [emoji7]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na początku wydawał mi się zbyt kanciasty , ale już się z nim oswoilam. Na razie dostępne są te wersje z ptakami, też mi się podobają, ale jakoś ten szary bardziej mi pasuje do dziewczynki.
@Veronique cudowny [emoji7] to jest 2w1?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, chyba weźmiemy 2 w 1. Bo fotelik z tej linii jest cięższy niż klasyczny, więc mąż się skłania ku atonowi zamiast wersji Cloud. Niby jest rozkladany/przedłużany ale sama nie wiem.
Dopiero we wtorek dowiemy się, kiedy orientacyjnie może przyjść, na razie będzie na zapisy
w innym sklepie podali nam Info ze we wrześniu będzie już na 100% dostępny, ale dziś inny sprzedawca wspomniał, że to nie jest prawda. Sprzedawca wspomniał, żebysmy się przygotowali na 2 miesiące czekania... Uzgodniliśmy, że jeśli nie dojdzie do połowy grudnia, to weźmiemy ten z ptakami.
Gondola jest w nim dość ciężka, ale ma rączkę. Sam wózek prowadzi się bardzo lekko, mi podpasowal. To był mój pierwszy typ.
Nie bardzo znam się na wózkach, w każdym sklepie dowiadujemy się czegoś innego, probuje sobie złożyć to w całość.
Wózek podobno ma być dla Mamy
bo to Mama będzie z nim głównie się mierzyć
dlatego sprzedawca doradzil by jeździć, podnosić, skręcac, buja, ruszać tym wózkiem i sprawdzić co nam odpowiada. Musi być bezpieczny dla dziecka i wygodny, ale Mama też ważna
ja oprócz dźwigania podczas każdej wizyty w sklepie nim szosowalam i było ok.
Jestem zielona, im większy wybór, tym gorzej... Dlatego już chce mieć ten wybór za sobą
przynajmniej coś