Agi.aguullka
Fanka BB :)
U mnie nie za duzo. Czasami galaretowate lekko ciagnace przezroczyste moze lekko kremowe, zoltawr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś wymaz? Może jakaś infekcja?to podobnie jak u mnie , ostatnio mi się zwiekszyla, cos w stylu białego twarozka bez zapachu ( przepraszam ze poruszam ten temat, wiem ze dość intymny ).
a na kiedy masz termin? ja na 01.01.18 ale i tak m am planowana cesarkę ze względu na 2 poprzednie, mam nadzieje ze dotrwam do tego 18.12.17 i na swieta już będziemy w domu.Ja mam zamiar nie wylądować na porodówce wcześniej niż po 23.00 w Sylwestra [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
nie robiłam, jutro mam wizyte wiec powiem gin, zresztą zaglądał mi tam tylko raz na początku a tak to usg na każdej wizycie.A robiłaś wymaz? Może jakaś infekcja?
6 stycznia, wg dwóch już USG. Córkę urodziłam równy tydzień przed terminem, więc liczę się z tym, że Sylwester spędzam na porodówce, ale wolałabym, żeby wyszła po północy [emoji12]a na kiedy masz termin? ja na 01.01.18 ale i tak m am planowana cesarkę ze względu na 2 poprzednie, mam nadzieje ze dotrwam do tego 18.12.17 i na swieta już będziemy w domu.
To powiedz koniecznie, mój na każdej wizycie mnie badanie robiłam, jutro mam wizyte wiec powiem gin, zresztą zaglądał mi tam tylko raz na początku a tak to usg na każdej wizycie.
Hahha uwazaj. Ja urodzilam po 15 minutach [emoji23][emoji23][emoji23]Ja mam zamiar nie wylądować na porodówce wcześniej niż po 23.00 w Sylwestra [emoji23]
Z OM na 8.01.ja ze wszystkich usg na 24.12 z OM na 01.01.18.