reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja chciałam Stasia... duży chłopak[emoji813]

Staś to mój tato, myliło by się nam

Ale pipek! Czadowe zdjęcie [emoji4] U nas miał być chłopiec Aleksander albo Kornel, a będzie dziewusia. Te nasze maleństwa potrafią płatać figle. Ważne, że badania wyszły dobrze [emoji8] Gratuluacje[emoji4][emoji8]
Aleksander tak, ale Olek już nie bardzo, Kornel super ale znów by się myliło :D

reklama
Bobo zdrowe, szalone i rośnie. Wszystko ok a te moje pobolewania to normalna rzecz. Gorzej bylo później. Auto mi padlo. Alternator wysiadl a to wielki jeep i zwloklam sie na przystanek. Do domu wracałam na lawecie pierwszy raz w zyciu. Wkurwiona na maxa. Skasowal mnie 150 zl za 4 km ;) jupi! Ale stres juz mi zszedl a sąsiad cos tam w aucie grzebie. Zawsze cos sie musi zwalić na głowę, zawsze...

Bobo zdrowe, szalone i rośnie. Wszystko ok a te moje pobolewania to normalna rzecz. Gorzej bylo później. Auto mi padlo. Alternator wysiadl a to wielki jeep i zwloklam sie na przystanek. Do domu wracałam na lawecie pierwszy raz w zyciu. Wkurwiona na maxa. Skasowal mnie 150 zl za 4 km ;) jupi! Ale stres juz mi zszedl a sąsiad cos tam w aucie grzebie. Zawsze cos sie musi zwalić na głowę, zawsze...
O kurczaki

Dziewczyny stawiam Was do pionu ! Jaki 28 tydz jaki 34 ?? Wszystkie dotrwamy do minimum 37 tyg a większość do 40 a cześć urodzi po terminie i będzie juz dzidziolka prosić o wychodzenie !
Odganiamy czarne myśli natychmiast- rośnie w nas nowe życie i za 4 miesiące wszystkie będziemy tulić maluchy do piersi ;*

Mooms rzeczywiście drobinka ! Taka jego uroda widocznie :)
Moja córka 1 paź kończy toczek i juz dobija do 9,5 kg

KorneliaTek gratuluje wizyty i zdrowego chłopa ;) to będziesz miała gromadkę chłopców w domku ;)

Guanta takie niespodziewane wpadki z autem sa najgorsze :/ ważne z maluchem wszystko dobrze ;)

Lovi super wiadomości ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry