Tylko testy. Wątpię żeby się udało w standardzie boli mnie podbrzusze, nogi pod kolanami no i po cc mam boleści brzuszki krzyżowe. Może mnie w nocy nawiedzic.
@Sylviia dziękuję aleitak niewypali.
Och. Ale i tak trzymam kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko testy. Wątpię żeby się udało w standardzie boli mnie podbrzusze, nogi pod kolanami no i po cc mam boleści brzuszki krzyżowe. Może mnie w nocy nawiedzic.
@Sylviia dziękuję aleitak niewypali.
Niestety znów się nie udało
GratulacjeWitam serdecznie, wczoraj miałam dostać terminowo @, a dziś na teście ujrzałam piękne dwie krechy. Mam nadzieje, że najbliższe miesiące będę mogła spędzić tu z Wami, w spokoju i radości
Również gratulacjeHej i ja mam nadzieję, że dołączę do styczniowych mam @ dwa dni po terminie, dzisiaj test wyszedł pozytywny. Mam 30 lat mieszkam w Norwegii i jak wszystko będzie dobrze to będzie to nasze pierwsze dziecko
Pokazuje mi dokładnie taki sam terminCześć dziewczyny, przyłączam się do wątku ☺
Mam 27 lat, jestem po 1 iui.
Testów domowych zwanych sikańcami nie robiłam.
Dzisiejszy wynik bety (to już 3 jaki robiłam) to 530.
Wizytę u lekarza mam 05.05 wiec czekam ☺
Ogólnie termin z ostatniego dnia miesiączki wychodzi na 02.01 a jak to będzie to czas pokaże.
Pozdrawiam ☺
Pokazuje mi dokładnie taki sam termin
a kiedy powinna być @?Robilam test tak jak wspominalam. Dalej nie mam konkretnych wiesci. Kreska druga sie pojawila po 30 sek. Poczym znikla. Wiec dalej nic nie wiem. 2 maja kolejne podejscie