reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Śliczny ten śpiworek. Czy tylko ja jeszczęnic nie kupuję?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nic nie mam, nic nie kupuję. Czekam na... może na połówkowe, może na nowe szafy, a może po prostu na jakąś zakupową wenę z niebios. [emoji12]
I nawet wiem, że będzie chłopak na 100%, już od 13 tygodnia to wiem. A i tak do zakupów nie mogę się zmusić.
Zdążymy. [emoji846]

Wbrew pozorom jeszcze sporo z Nas się nie zbroi. Ja zaczynam niebawem.
@Veronique piękny jest, a ile w smyku?

W Smyku były po 499zl. One mają wypełnienie z kaczego puchu, co mnie przekonało (mam nadzieję że przy produkcji nie ucierpiała żadna kaczka).
Jak patrzę na inne, z poprzednich kolekcji, to mi się bardziej podobają. W Smyku były tylko te bez futerka. W necie znalazłam sklepy, gdzie sprowadzają je na zamówienie, również te poprzednie kolekcje, ale jakoś kliknelam i już. Jest dobrze wykonany, ale myślałam że się bardziej zachwyce :)))

Uhh cześć Dziewczyny. Okropna noc za mną. Cos mnie noga rwie no ból niemiłosierny pewno dlatego kot uparł się że dzis śpi ze mną na mojej poduszce. Co ją wygoniłam to sie budzę a ta znów na głowie mi leży. No i się właśnie poddałam i nadrobiłam cale forum.
z ciekawostek czy któraś mama korzystała z urządzenia tummy tube?

reklama
Uhh cześć Dziewczyny. Okropna noc za mną. Cos mnie noga rwie no ból niemiłosierny pewno dlatego kot uparł się że dzis śpi ze mną na mojej poduszce. Co ją wygoniłam to sie budzę a ta znów na głowie mi leży. No i się właśnie poddałam i nadrobiłam cale forum.
z ciekawostek czy któraś mama korzystała z urządzenia tummy tube?
Wiaderka chyba nie kupie (nie używałam, spodziewam sie pierwszego dziecka) ale zastanawiam sie nad wanienka shnuggle ale droga ;)
Jeszcze z takich ważniejszych rzeczy to nie wiem jaki materac kupić. Myśle o lateksowym lub kokos-lateks.

Dobrego dnia dziewczyny!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry