reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Oglądałam dziś bujaczki leżaczki i to zbyt skomplikowane...Szukam czegoś co można wykorzystać już u noworodka bo chciałabym go mieć w salonie w ciągu dnia na oku. I teraz nie wiem czy kłaść w poduszce ciążowej :D na macie po prostu na podłodze w salonie? ;). Czy niech śpi w gondoli? Czy w swoim pokoju w łóżeczku? Ych...i tak pewnie sam zadecyduje :p.

reklama
Ja też tak mam, że ja to nie ja. Przed ciąża byłam bardzo aktywna, lubiłam się malować, wychodzić, jeść na mieście. Teraz jestem takim kartoflem kanapowym bez energii.[/Q
oj to tak jak u mnie, zresztą ostatnio to bym z domu nie wychodzila, naszczescie Dzieci mnie ciagna wiec z przymusu wylaze....

No nie wiem czy będzie taki zadowolony jak się dowie ze pokazałaś jego siusiaka trzydziestu rozhormonionym babom [emoji12][emoji12][emoji12]

Z całym szacunkiem do was drogie koleżanki [emoji8]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Hehe, a najlepiej takie zdjęcie pokazywać potem na kolacjach wigilijnych gdy jest już nastolatkiem :D. Albo jakiejś jego koleżance, która kiedyś przyjdzie do domu :D.
Nie no, żartuję oczywiście. Niech syn mnie nie znienawidzi ;)

Oglądałam dziś bujaczki leżaczki i to zbyt skomplikowane...Szukam czegoś co można wykorzystać już u noworodka bo chciałabym go mieć w salonie w ciągu dnia na oku. I teraz nie wiem czy kłaść w poduszce ciążowej :D na macie po prostu na podłodze w salonie? ;). Czy niech śpi w gondoli? Czy w swoim pokoju w łóżeczku? Ych...i tak pewnie sam zadecyduje :p.
Ja bedę miała do takiego w dzień spanka koszyczek mojżeszka, świetnie mi się sprawdził przy poprzednim dzieciaczku. Na noc koło łóżka można sobie przystawić jeżeli nie chce się ciągnąć łóżeczka bądz wózka :D
Swietna sprawa, tym bardziej że nigdy nie spałam z dziećmi, boję się że zagniotę, a tak mam bobasa pod ręką :)

Kosz mojżeszowy w tym celu kupilam. Oglądam jedna youtuberkę i Ona swoją córkę ciągle w salonie do wielkiej poduchy ciążowej daje do spania

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Załączniki

• WP_20170827_20_41_06_Pro.jpg
    WP_20170827_20_41_06_Pro.jpg
    531,7 KB · Wyświetleń: 66
Moja siostra ostatnio mnie pytała czy chce mi się.wracac do tych nocy nie przespanych, płaczu itd... A ja w sumie wcale tego nie pamiętam, tylko same dobre chwilę :D i tak właśnie zastanawiam się czy ja takie super dzieci miałam czy taka skleroze :D chociaż młoda w nocy budzi się.do tej pory, a tu lada moment 3 lata bedzie
nie masz sklerozy tylko my MATKI nie zwracamy uwagi na nocne wstawanie, na placze bo dla nas najważniejsze sa nasze DZIECI a każdy ich uśmiech i nawet slowo "mamusiu" wynagradza wszystko a już widok spIA;)cych pociech-NIEBO NA ZIEMI!

No nie wiem czy będzie taki zadowolony jak się dowie ze pokazałaś jego siusiaka trzydziestu rozhormonionym babom [emoji12][emoji12][emoji12]

Z całym szacunkiem do was drogie koleżanki [emoji8]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Uwierz mi, że to obecnie jedyna parowka na którą mogę spojrzeć :))))

współczuje , wiem co przechodzisz. ja rok temu miałam tak z jeltowka, wpierw wymiotował Mały a potem Starsza. A do pracy musiałam isc, Maz z Nimi został, lecz musiał na poł godziny wyjechać w sprawach służbowych do urzędu. ja wracam z roboty, w domu cisza, ide na gore cicho wchodzę do pokoju Corki a tam DWOJKA przy jednej misce wymiotuje. serce mi peklo , jak poszli spac i posprzatlam i jak wrocil Maz to się rozryczałam, ze Dzieci chore a ja w pracy ale u nas w robocie tak jest nie tolerują zwolnien lekarskich także wiem ze jak wroce po macierzyńskim to uslysze alsta lavista babe!

Ja też się obawiam, że dostanę kwitek.

reklama
Ja bedę miała do takiego w dzień spanka koszyczek mojżeszka, świetnie mi się sprawdził przy poprzednim dzieciaczku. Na noc koło łóżka można sobie przystawić jeżeli nie chce się ciągnąć łóżeczka bądz wózka :D
Swietna sprawa, tym bardziej że nigdy nie spałam z dziećmi, boję się że zagniotę, a tak mam bobasa pod ręką :)
A jak długo spało w nim Twoje poprzednie dziecko?

Do góry