@Veronique to naprawdę chudzinka jesteś ale przy tych problemach nie dziwię się a dziecko też z Ciebie wyciąga
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki lekarz to przekleństwo! Oczywiście są pacjenci do których lekarz musi dobitnie bo bagatelizuja problem ale straszyć kobietę w ciąży to przesadaWlasnie tez tak uwazam. Tylko ona ciagle mnie straszy. Zreszta, nie pierwszy raz [emoji23]. Jak mialam torbiel na poczatku ciazy to juz wysylala mnie do onkologa... dlatego chce zmienic lekarza...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Veronique to naprawdę chudzinka jesteś ale przy tych problemach nie dziwię się a dziecko też z Ciebie wyciąga
Hehhe a jak było na wizycie?Wyglądam tak średnio ponetnie bym powiedziała )) chociaż wczoraj się zdziwiłam, bo stojąc na przystanku jakiś Hindus zaczął posylac mi gorące uśmiechy. Aż się odwróciłam i rozejrzałam wokół siebie czy to na pewno do mnie. Myślę sobie, chłopie, wrzuć na luz, ja podwójna
Moja psycholozka gdy otworzyła drzwi, mowi- to będzie Dziewczynka! Czyli wszystko jasne, ratunku dla mnie brak )))
U mnie obecnie 60,5kg /160cm przy czym jestem 4kg na plusie.Dziewczyny, moge Was zapytac jak u Was z waga? Moja w zasadzie od I trymestru stoi w miejscu... I gin mnie straszy, ze powinnam przybierac na wadze. Jutro mam wizyte i znowu mam stres, bo od miesiaca nic praktycznie nie przytylam. Jem duzo, co prawda nie opycham sie slodyczami. Nadmienie tez, ze waze 60 kg przy wzroscie 1.63 wiec niedozywiona nie jestem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha.Wyglądam tak średnio ponetnie bym powiedziała )) chociaż wczoraj się zdziwiłam, bo stojąc na przystanku jakiś Hindus zaczął posylac mi gorące uśmiechy. Aż się odwróciłam i rozejrzałam wokół siebie czy to na pewno do mnie. Myślę sobie, chłopie, wrzuć na luz, ja podwójna
Moja psycholozka gdy otworzyła drzwi, mowi- to będzie Dziewczynka! Czyli wszystko jasne, ratunku dla mnie brak )))
Hehhe a jak było na wizycie?