reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Nadążyć za Wami dziewczyny ciężko. Tylko na trochę się położyłam, żeby poczytać, a tu kilka stron!

@marta64 współczuję tej cukrzycy, ale na pewno dasz radę!
I a propos cukrzycy - trochę się martwię, bo tutaj badania w ciąży są jakieś minimalne. Nie wiem czy w ogóle tutaj krzywą cukrową badają.
A TSH sama sobie badam tylko dlatego, że mogę wysłać próbkę z pracy.
Toxo już nie mam jak zbadać, a chyba powinno się w każdym trymestrze? (Mam kota, który noce spędza poza domem, ostatnio ze strachu wbił mi się pazurami w nogę)

@dreams trzymam kciuki, żeby ból Ci przeszedł!
Toxo od kota chyba tylko przez odchody zaraza, no i wiadomo owoce warzywa nie myte

reklama
Dziewczyny spalam jak zabita wc na śpiochu[emoji6] nic nie boli ani brzuch ani noga [emoji16] chyba w poniedziałek za bardzo dalam sobie czadu i potrzebowalam odpocząć...ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca...zobaczymy później[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Powodzenia na wizytach[emoji5]

@marta64 moj za to stwierdzil ,ze sie odchudza,zobaczymy.
Pewnie sie bal ,ze przez cala ciaze go nie przerosne[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Veronique @AnnieQ. i @Puszka91 powodzenia na wizytach [emoji5][emoji5][emoji5] @wiki86 trzymamy kciuki za Twoje badanie !!! @xssenia oby Ci dobry plan działania Twoja ginekolog wyznaczyła... No i Drogie Panie kciukasy za pozytywne usg połówkowe: @Agi.aguullka @Kasiapfin @Parkolka !!! Dajcie znać koniecznie miłego dzionka wszystkim P.S. kolejne terminy wizyt plis [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Powodzenia dziewczyny! Czekamy na dobre wieści :)

Witam sie z rana [emoji4]spac nie moge
@Ann90 moi sasiedzi tez doznaja szoku bo jak zacznie brzuszek rosnac to ja zaczne sie grubiej ubierac i znow nie bedzie widac takze najwyzej pomysla ,ze ukradlam badz adoptowalam dzidzi[emoji12]

Haha, to moi chyba tez ;). Jedni sa tacy starsi i wścibscy trochę a niedawno mnie widzieli jak siedziałam w takiej sukience oversize i nie zauważyli brzuszka ;).

@Parkolka uroki mieszkania w bloku ;)
U nas w klatce jest spoko bo na pierwszym piętrze jest 3 letni chłopczyk, obok 2 letnia i 5 Dziewczynka. Piętro wyżej 10 lat dziewczynka i obok 3 i 5 lat chłopcy, a i nas 3 latka i 10 latka :) i od stycznia jeszcze będzie ;)
Ogólnie spoko bo młodzi ludzie, bez patologii i bez czepiania się

witam z rana, wszystkim wizytującym życzę samych pozytywnych wrażeń i ogromnej radości z możliwości zobaczenia Bobasa.

reklama
U mnie w ogole nie ma dzieci,do tego kurka wszystko slychac i juz sie zastanawiam czy beda cos mowic ale szczerze mam to gdzies[emoji4]
Za dwa lata sie wyprowadzam i moga mnie w poslad ugryzc[emoji12]

Do góry