reklama
AnnieQ.
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Pare dni temu wrecz zazdroscilam jak pisalyscie ze dziecie dalo wam do wiwatu w nocy a tu dzisiejszej nocy bylo pukanie/lekkie kopanie u mnie Udalo mi sie poczuc szczegolnie jak przylozylam reke do brzusia a nawet jak palcami odpukalam to dzidzia tez to powtorzyla! Cudo normalnie
Ja jutro mam 21 tydzien.
Ja do polowkowego usg myslalam ze mam Adasia I tak mowilismy do brzucha a tu dowiedzielismy sie ze jest dziewczynka I zastanawiamy sie nad Anastazja/Nastka. Tata moj nie pocieszony bo mowi ze starodawne ale my ciagle jeszcze rozwazamy.
Lovi super Ci leza spodnie! Niech Ci mierza szyjke. Ja wlasnie ide do kliniki w srode na mierzenie ktore mam co 2 tygodnie.
Milego dnia dziewczyny
Ja musze sie w kadrach dowiedziec czy moge przejsc z chorobowego na urlop bo chcialabym wykorzystac platne 5 tygodni przed porodem.
Anastazja pięknie. Duzo badziejj wolę niz modne teraz Zuzanny czy Antoniny
Ostatnia edycja:
angelka90
Hej dziewczyny,
Pare dni temu wrecz zazdroscilam jak pisalyscie ze dziecie dalo wam do wiwatu w nocy a tu dzisiejszej nocy bylo pukanie/lekkie kopanie u mnie Udalo mi sie poczuc szczegolnie jak przylozylam reke do brzusia a nawet jak palcami odpukalam to dzidzia tez to powtorzyla! Cudo normalnie
Ja jutro mam 21 tydzien.
Ja do polowkowego usg myslalam ze mam Adasia I tak mowilismy do brzucha a tu dowiedzielismy sie ze jest dziewczynka I zastanawiamy sie nad Anastazja/Nastka. Tata moj nie pocieszony bo mowi ze starodawne ale my ciagle jeszcze rozwazamy.
Lovi super Ci leza spodnie! Niech Ci mierza szyjke. Ja wlasnie ide do kliniki w srode na mierzenie ktore mam co 2 tygodnie.
Milego dnia dziewczyny
Ja musze sie w kadrach dowiedziec czy moge przejsc z chorobowego na urlop bo chcialabym wykorzystac platne 5 tygodni przed porodem.
A czy nie jest tak, że urlop niewykorzystany zostaje wypłacony? Opłaca sie rezygnować z chorobowego?
Malwina_100
Dziewczyny ja też fisiowalam z tym spaniem bo czytałam że nie wolno spać na wznak. A ja się tak budziłam w nocy. No i się stresowałam. W piątek jak byłam na wizycie pytałam mojej gin i mówiła że fisiuje i że jak mi wygodnie to mam spać, owszem jest ucisk na aortę ale dopiero pod koniec ciąży jak brzuch ogromny. I już się tak nie stresuje. Śpię na lewym i prawym boku i też na wznak. Zgadzam się z wypowiedzią mamaginekolog że natura wie co robi. Trochę już tego wszystkiego za dużo że w ciąży to niedługo nic nie będzie można robić. Może za dużo czytamy że tego nie wolno tego też nie wolno. No już z tymi ziołami że tymianek i coś tam pisaliście wyżej że nie wolno. Masakra jakaś.
Turkusowy sweter przepiękny i ta szara sukienka/tunika (?)[emoji7] Skąd te cuda?No więc przyszły mi takie jeszcze "duperelki" już na cieplejsze dni
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Malwina_100
angelka90
Lovi23
Ten turkusowy sweter jest z setin -styl [emoji3]Turkusowy sweter przepiękny i ta szara sukienka/tunika (?)[emoji7] Skąd te cuda?
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
A sukienka jakietopiekne [emoji3]
Z allegro
reklama