Parkolka
Fanka BB :)
Łeeee... to ja przyzwyczajona, a też nie jem ani mega ostrych ani codziennieZ tego co wiem, to można, ale jak jesteś nieprzyzwyczajona to możesz mieć nieprzyjemną reakcję [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łeeee... to ja przyzwyczajona, a też nie jem ani mega ostrych ani codziennieZ tego co wiem, to można, ale jak jesteś nieprzyzwyczajona to możesz mieć nieprzyjemną reakcję [emoji6]
Tymianku i rozmarynu nie można??A tymianku i rozmarynu używacie? Ja uwielbiam ziemniaki pieczone z tymi ziolami, ale wszędzie pisze że nie powinno się ich używać, chyba że w minimalnych ilościach...
A tymianku i rozmarynu używacie? Ja uwielbiam ziemniaki pieczone z tymi ziolami, ale wszędzie pisze że nie powinno się ich używać, chyba że w minimalnych ilościach...
Tymianku i rozmarynu nie można??
A ja wsuwam codziennie i co teraz?
Swietne gdzie zamowilas ?Myślałam, że gorsze będą te dzinsowe spodnie [emoji3] a chyba nie są złe ? Ten pas bardzo fajnie trzyma brzuszek
Pochwalę wam się
Na allegroSwietne gdzie zamowilas ?
Też mówiłam mojemu że dawno w kinie nie byliśmy, ostatnio chyba czerwiec albo maj :/ ale to trzeba najpierw dzieci dziadkom podrzucićNic, zupełnie nic Ja też codziennie do obiadu stosuje takie przyprawy i to wcale nie mało i nic mi nie jest po nich
Co do ostrego, chyba mi sie ten kubek smakowy wyłączył bo w sobote wcinalam papryczki chilli z serkiem twarogowym i nie czułam w ogóle jakiejkolwiek ostrości! Mój maz ział ogniem wręcz po nich (a on lubuje sie w ostrych... baaaardzo ostrych daniach) a ja nic [emoji23]
A teraz zbieram sie do sklepu, jade kupic jakis tort mężowi (ja nie z tych co sie same biorą za takie rzeczy [emoji38]) bo dzis 29 urodziny! Wieczorem kino a przed... moze pizza hut?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom