reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mam pytanko: czy w ciąży można jeść curry?

A wcześniej jadłaś często?
Sama gotujesz?
Kiedyś o tym rozmawiałyśmy, zależy do czego jesteś przyzwyczajona. Jak nie jest super ostre to czemu nie.
A jak często jadłaś bardzo ostre to też myślę, że będzie ok, może zjedz z jogurtem czy chutney, żeby takie ostre nie było.
Jeśli kupne - to jadłabym tylko ze sprawdzonego miejsca.

reklama
A wcześniej jadłaś często?
Sama gotujesz?
Kiedyś o tym rozmawiałyśmy, zależy do czego jesteś przyzwyczajona. Jak nie jest super ostre to czemu nie.
A jak często jadłaś bardzo ostre to też myślę, że będzie ok, może zjedz z jogurtem czy chutney, żeby takie ostre nie było.
Jeśli kupne - to jadłabym tylko ze sprawdzonego miejsca.
Tak jadłam przed ciążą bardzo często. Chce dziś zrobić zupę tajska a tam idzie dużo curry:/

Ja jem [emoji4] tak jak w książce jest napisane - ryzykujesz jedynie zgaga [emoji6] ja nie mam więc sobie nie odmawiam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieję że tak, 6 dni pod rząd jadłam ;) i dziś mam ochotę sobie zrobić ze szpinakiem i ciecierzycą ;)

Napisane na Moto G (5) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też jem często, ale nie robię super ostrego, tylko takie średnie, jak lubię.

I już wiem co będę dziś lub jutro gotować, zrobiłyście mi smaka!

Do góry