reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Hihi, mam tak samo :). Tylko ze sprzątaniem jeszcze pare dni poczekam. Tez juz szukam rzeczy, wydrukowałam sobie listę wyprawkowa i powoli zapisuje firmy i rzeczy polecane. No i szukam inspiracji do urządzenia pokoiku synka :)
Ja mam wizytę we wtorek i liczę że poznam płeć, to zaczelabym szaleć od września bo starsza do szkoły a młodsza do przedszkola a ja na zwolnieniu. Boszszsz nie będę wiedziała chyba co ze sobą zrobic

Ja wczoraj kupiłam sukienkę :) I mimo iż do wesela trzy tygodnie, ma taki zarabisty fason, że jak brzuszek urośnie, to spokojnie się zmieści :) Dodam zdjęcie, tylko nie kupiłam różowej a błękitną :) Do tego torebka. W dniu wesela sie Wam pokaże :)
1502973227-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Fajna, z jakiego sklepu?

Ja mam wizytę we wtorek i liczę że poznam płeć, to zaczelabym szaleć od września bo starsza do szkoły a młodsza do przedszkola a ja na zwolnieniu. Boszszsz nie będę wiedziała chyba co ze sobą zrobic
E, dasz radę :). Posprzątasz, pokupujesz, poczytasz, porobisz co lubisz, odpoczniesz :).

Dziewczyny, ale mi się dzisiaj brzuch boleśnie napina. I czego tylko nie zjem, to kończy się wzdęciem :( jako nieprzyzwyczajona do dolegliwości ciążowych odczuwam mega dyskomfort, tym bardziej siedząc przed kompem w pracy przez tyle godzin. Eh...

Współczuję, bo u mnie tak codziennie. I też 8 godz przed kompem.
Ale dziś brzuch wydaje mi się twardszy niż zwykle, jakby mi jakaś twarda bania w nim siedziała, strasznie to nieprzyjemne.
A po obiedzie powiększa conajmniej dwa razy...

Współczuję, bo u mnie tak codziennie. I też 8 godz przed kompem.
Ale dziś brzuch wydaje mi się twardszy niż zwykle, jakby mi jakaś twarda bania w nim siedziała, strasznie to nieprzyjemne.
A po obiedzie powiększa conajmniej dwa razy...
Mi sie robi twardszy jak wstaje i chodzę. Można go nacisnąć i odrobine sie poddaje a gdzieś czytałam, ze brzuch potrafi sie robic twardy jak kamień. I teraz nie wiem czy to tylko takie określenie czy faktycznie moj jest jednak bardziej miękki.

Mnie znów zaczyna męczyć brzuch jak za długo siedzę w mocno zgietej pozycji, przed komputerem nie mogę za długo siedziec. Za to chodzić mogę km, poza zmeczeniem brzuch się nie odzywa.

reklama
Kurde, Mohito tu nie mamy.

Asos Maternity lub zwykły.
Maja przepiękne sukienki. W promocji kupisz sukienkę do 100zl z przesyłka gratis czy tam do 20 euro. Sprawdź online czy do ciebie wysyłają.
Naprawdę gorąco ci polecam.

Polecam tez sprawdzić New Look online

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Do góry