reklama
marta64
Fanka BB :)
Ja mam wizytę we wtorek i liczę że poznam płeć, to zaczelabym szaleć od września bo starsza do szkoły a młodsza do przedszkola a ja na zwolnieniu. Boszszsz nie będę wiedziała chyba co ze sobą zrobicHihi, mam tak samo . Tylko ze sprzątaniem jeszcze pare dni poczekam. Tez juz szukam rzeczy, wydrukowałam sobie listę wyprawkowa i powoli zapisuje firmy i rzeczy polecane. No i szukam inspiracji do urządzenia pokoiku synka
Kejka
Ja wczoraj kupiłam sukienkę I mimo iż do wesela trzy tygodnie, ma taki zarabisty fason, że jak brzuszek urośnie, to spokojnie się zmieści Dodam zdjęcie, tylko nie kupiłam różowej a błękitną Do tego torebka. W dniu wesela sie Wam pokaże
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajna, z jakiego sklepu?
kass.es
Fajna, z jakiego sklepu?
Echo Jest to projektantka z mojego miasta ale już sklepów maja coraz wiecej Maja też sklep online.
G
gość 5
Gość
E, dasz radę . Posprzątasz, pokupujesz, poczytasz, porobisz co lubisz, odpoczniesz .Ja mam wizytę we wtorek i liczę że poznam płeć, to zaczelabym szaleć od września bo starsza do szkoły a młodsza do przedszkola a ja na zwolnieniu. Boszszsz nie będę wiedziała chyba co ze sobą zrobic
Kejka
Echo Jest to projektantka z mojego miasta ale już sklepów maja coraz wiecej Maja też sklep online.
O, dzięki! [emoji846]
Kejka
Dziewczyny, ale mi się dzisiaj brzuch boleśnie napina. I czego tylko nie zjem, to kończy się wzdęciem jako nieprzyzwyczajona do dolegliwości ciążowych odczuwam mega dyskomfort, tym bardziej siedząc przed kompem w pracy przez tyle godzin. Eh...
Współczuję, bo u mnie tak codziennie. I też 8 godz przed kompem.
Ale dziś brzuch wydaje mi się twardszy niż zwykle, jakby mi jakaś twarda bania w nim siedziała, strasznie to nieprzyjemne.
A po obiedzie powiększa conajmniej dwa razy...
G
gość 5
Gość
Mi sie robi twardszy jak wstaje i chodzę. Można go nacisnąć i odrobine sie poddaje a gdzieś czytałam, ze brzuch potrafi sie robic twardy jak kamień. I teraz nie wiem czy to tylko takie określenie czy faktycznie moj jest jednak bardziej miękki.Współczuję, bo u mnie tak codziennie. I też 8 godz przed kompem.
Ale dziś brzuch wydaje mi się twardszy niż zwykle, jakby mi jakaś twarda bania w nim siedziała, strasznie to nieprzyjemne.
A po obiedzie powiększa conajmniej dwa razy...
reklama
michasia30
Kurde, Mohito tu nie mamy.
Asos Maternity lub zwykły.
Maja przepiękne sukienki. W promocji kupisz sukienkę do 100zl z przesyłka gratis czy tam do 20 euro. Sprawdź online czy do ciebie wysyłają.
Naprawdę gorąco ci polecam.
Polecam tez sprawdzić New Look online
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel