Parkolka
Fanka BB :)
@szarotka27 ja też nie chciałam szaleć z ciuchami ciążowymi ale jednak brzuszek niby nie za duży a nawet moje ulubione legginsy mnie cisną w pasie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam właśnie to samo, a jeszcze widzę że przez biust i ten lekko rosnący brzuszek bluzki robią się za krótkie albo za szczupłe w piersiach xD@szarotka27 ja też nie chciałam szaleć z ciuchami ciążowymi ale jednak brzuszek niby nie za duży a nawet moje ulubione legginsy mnie cisną w pasie.
Ja mam 3 pary spodni z h&m . Przed ciążą nosiłam 38 a tu mam 40 chinosy i 42 rurki, dresy też 42 i wszystkie są dobre. Z tym że ja przytyłam 5 kg i myślę że sporo poszło mi w tyłek i nogi. Ogólnie budowę przed ciążą miałam taką że nogi dość masywne a brzuch płaski i góra o rozmiar mniejsza.Dziewczyny, pisałyście że kupowałyście ciążowe jeansy. Nie chce mi się jechać do Warszawy, ale chyba będę musiała bo boje się zamówić bez mierzenia... możecie mi powiedzieć jak z rozmiarówką? Chciałam kupić normalne, ale większe, ale o ile w pasie są OK to tu na mnie wiszą i są za duże. Możecie coś polecić? I napisać jaki rozmiar nosiłyście przed i jaki zamawiałyście teraz? Podobno jeśli nosiłam M to powinnam zamówić ciążową M. Jestem w tym temacie totalnie zielona...
Ja też miałam takie plany ale komfort najważniejszy bo nie cierpię jak mnie coś uciska w brzuch. Zaczęłam się też rozglądać za bielizną ciążową bo już nawet rozmiar większe majciochy mnie uwierały w podbrzusze podczas długiej jazdy samochodem. Jeżeli chodzi o górę czyli bluzki i swetry to mam nadzieję, że się obejdzie. Zobaczę. No i zostaje kwestia kurtki/płaszcza ale to też się zobaczy.@szarotka27 ja też nie chciałam szaleć z ciuchami ciążowymi ale jednak brzuszek niby nie za duży a nawet moje ulubione legginsy mnie cisną w pasie.
Ja też miałam takie plany ale komfort najważniejszy bo nie cierpię jak mnie coś uciska w brzuch. Zaczęłam się też rozglądać za bielizną ciążową bo już nawet rozmiar większe majciochy mnie uwierały w podbrzusze podczas długiej jazdy samochodem. Jeżeli chodzi o górę czyli bluzki i swetry to mam nadzieję, że się obejdzie. Zobaczę. No i zostaje kwestia kurtki/płaszcza ale to też się zobaczy.
Kochana, ja to się boję iść do sklepu bo ja na codzień "miałam czym oddychać" i 75 D to był standard xD Nie wiem jaki mam teraz rozmiar, ale strach pomyśleć A kupowałam na początku jak mnie bolały piersi sportowe biustonosze Gatty i brałam M. Mam jeszcze 3 biustonosze też niby 75D, które są dobre, ale część już schowałam bo zrobiły się za małe.Ja kupiłam ostatnio biustonosze 70D, poprzednio doszłam do E więc już mówiłam Paniom w sklepie że jeszcze je odwiedzę [emoji6] mam te cycki wielkie jak melony [emoji20]
U mnie ruchy czuć już konkretnie, nawet pod ręką tylko są tak nisko, że głupio komuś dać poczuć, żeby majtek nie ściągać [emoji3]
Moja koleżanka w końcu dzisiaj urodziła [emoji7]