reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Co do kilogramów rownież przytyłam 12 kg i wszędzie było mnie więcej ale to głownie woda zaraz po porodzie miałam 10 kg mniej a po 2 tyg i te 2 kg spadli wiec wszystko na zero.

Dziewczyny jesteście w ciazy rośnie w was nowe życie gdzieś sie bobas musi zmieścić- wiec cieszcie sie ze macie zdrowa ciąże a nie dołujcie sie dodatkowymi cm czy kg po ciazy dalej będziecie laski :)

Zgadzam sie z Mamaincognito karmiąc piersią można jeść wszystko- tylko uważać na alergeny które bezpiecznie wprowadza sie powoli do diety i obserwuje dzidzie czy nie reaguje.

Weroni teraz mi sie sprawdza chiński kalendarz ale z córka sie nie sprawdził :)

Karła zdrówka [emoji8]

Parolka sezon truskawek w czerwcu dziecko będzie miało pol roku - moja miała 7 miesięcy jak sama truskawki wcinala [emoji23]
Dokładnie kij jej w oko :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do kilogramów rownież przytyłam 12 kg i wszędzie było mnie więcej ale to głownie woda zaraz po porodzie miałam 10 kg mniej a po 2 tyg i te 2 kg spadli wiec wszystko na zero.

Dziewczyny jesteście w ciazy rośnie w was nowe życie gdzieś sie bobas musi zmieścić- wiec cieszcie sie ze macie zdrowa ciąże a nie dołujcie sie dodatkowymi cm czy kg po ciazy dalej będziecie laski :)

Zgadzam sie z Mamaincognito karmiąc piersią można jeść wszystko- tylko uważać na alergeny które bezpiecznie wprowadza sie powoli do diety i obserwuje dzidzie czy nie reaguje.

Weroni teraz mi sie sprawdza chiński kalendarz ale z córka sie nie sprawdził :)

Karła zdrówka [emoji8]

Parolka sezon truskawek w czerwcu dziecko będzie miało pol roku - moja miała 7 miesięcy jak sama truskawki wcinala [emoji23]
Dokładnie kij jej w oko [emoji14]

Dokładnie masz rację byle by dzidzia była zdrowa i zeby wszystko było dobrze

reklama
Dreamscometrue cholerny słownik mi tak przekręca ;/

Karla90 przepraszam :*

Do góry