reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@michasia30 wez bo pekne ze smiechu[emoji23][emoji23][emoji23]haha bidulek sie przerazil ,ze mialas kontakty sexualne z kosmitami[emoji12]

Wstawiam ponizej zdejcie z usg znajomej ,tez mnie przerazilo[emoji38]z 30 tyg .

@kass.es tylko tak jak mowie ja jakies 2-3 tyg juz nie chodzilam w spodniach wiec wiesz[emoji4]ja mam kilka takich co nie gniota,ale normalne biodrowki juz dawno odpuscilam bo sie balam mimo tego ,ze bardzo nie cisnely[emoji4]
Tylko ja nie wiem jak to dalej bedzie bo poki co ja mam jedne gacie[emoji57]a cena powala 139 zl [emoji58]no ale coz trzeba bedzie to kupie
1502129662-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

widzę, że nieźle nabijacie postów ;-) Nadrobiłam, właśnie usiadłam spokojnie i mogę coś poczytać i napisać popijając herbatę. Dzisiaj dostarczyłam sobie niezłą porcję słońca, cały dzień na zewnątrz.

Nasza dzidzia też miała dziś szalony dzień i wywijała fikołki ;-) po 2 dniach przerwy.

Ja nad morzem mam zawsze ssanie i aż się boje o moją wagę ;-)

Co do usg i filmu, my w 12 tygodniu dostaliśmy film, zdjęcia i nagranie również w 3D/ 4D bez żadnych dopłat i próśb, po prostu tak dają, wiec teraz na połówkowych na pewno dostaniemy. To na prawdę fajna sprawa ;-) Ja polecam :-)

Co do spodni, chętnie bym kupiła sobie jakieś jeansy ciążowe bo te moje mnie już cisną, ale moje stacjonarne sklepy HM czy Reserved nie mają ciążowego działu :/ a ja totalnie nie wiem jak wyglada taka rozmiarówka. Muszę chyba skoczyć na zakupy do Warszawy i coś przymierzyć bo u mnie prócz lekko większego brzuszka na szczęście nic się więcej nie zmieniło, a jak chciałam kupić po prostu większe rozmiarem to wszystko na mnie wisi w nogawkach. Ja sobie joggery w gumkę kupiłam online i są spoko, z takiego dresowego materiału i drugie stacjonarnie z cienkiego jeansu też w gumkę i też fajne i też 36 i też je lekko wywijam :-)

Pozdrowienia i cieszę się że u Was OK z tego co czytam :-)

Miłego wieczoru :)

Dziewczyny wrzucam poglądowe rysuneczki bo chyba wcześniej wprowadziłam w błąd nieco a nie chce mieć nic na sumieniu.
Może komuś się przyda.
1502131646-aaaaaa.jpeg
1502131658-aaaaaa.jpeg

Jest jeszcze baza ale jak wspominała mamaincogito ciężko ja dostać easy base 2 która jest montowana tylko na pasy i to do niej można przypiąć cabrio i pebble.

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel

Faktycznie... niektóre fotki są przerazajace [emoji3]
Mam nadzieję, że w piątek nie wystrasze się ani ja ani Tz własnego dziecka. [emoji23]

W ogóle to mój Tz dopiero wraca z pracy, super.
Ale ma ponoć dla nas jakaś niespodziankę jedzeniowa [emoji16]więc mu wybaczam [emoji3] i czekam [emoji3]

Jej, ale te fotki rzeczywiście straszne! [emoji23]

Ja po każdym usg dostałam CD, i ani razu nie spojrzałam co na nich jest... może też taki ufoludek!

Opcji 3D/4D chyba nawet nie mam, ale z tego co widziałam to dzieci wyglądają na ich jak ludki z plasteliny, jakoś tak kompletnie nierealnie dla mnie.

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa :)

Dreamscometrue dziękuje jak możesz wpisz mnie na 4 września :)

Co do h&m dzis zamówiłam spodenki ciążowe i ogrodniczki mam nadzieje ze bedą dobre ;)

Ann a ja mam takie cudowne zdjęcie synka twarzy wyglada juz jak mały bobas [emoji7] mogłabym oglądać go na usg 3D przez cały dzień :)

Michasia haha ale mega fotka ! :D mały ufoludek :)

Drin gratuluje wizyty :)

My mamy fotelik z córci w sumie to jeszcze w nim jeździ- recaro :) rozglądam sie właśnie dla niej zeby kupić a jej zostaje dla brata :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dobrze zobaczyc ze nie tylko moje dziecie patrzylo w ekran I wyszlo jak alien ;) ale moze w srode ulozy sie z profilu po raz pierwszy ;) . Szkoda ze u mnie w szpitalu nie ma opcji 3D/4D ale to nadrobie to nieco pozniej prywatna wizyta.

Milego wizytowania jutro mamuski I spokojnego wieczorku z malymi ruchami w brzuszkach ;) - uwielbiam to!

Do góry