reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam. Mam pytanie do mam, które mają dwóch lub wiecej synów. Czy często ludzie zadają Wam pytanie a może teraz córcia, albo trzecia będzie pewnie córeczka.... W ogóle bedziecie staraly sie o coreczke , czy zostajecie przy synach? Kocham moich chłopakow i Oni mi juz wystarcza, ale mysl o dziewczynce gdzies jeszcze tkwi

reklama
Witam. Mam pytanie do mam, które mają dwóch lub wiecej synów. Czy często ludzie zadają Wam pytanie a może teraz córcia, albo trzecia będzie pewnie córeczka.... W ogóle bedziecie staraly sie o coreczke , czy zostajecie przy synach? Kocham moich chłopakow i Oni mi juz wystarcza, ale mysl o dziewczynce gdzies jeszcze tkwi

Ja mam dwóch chłopców i w tym roku urodziłam córeczkę:) Ja też kocham moich synków najbardziej na świecie, ale bardzo chciałam mieć córeczkę i jestem szczęśliwa, że tak się udało.
Jeśli i Ty marzysz o córeczce, to do dzieła :)

Cześć Dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku i jeszcze mnie pamiętacie. Wiem, że chowacie się w ukrytym wątku, ale nie będę Was tam nachodzić ;) Chciałabym przypomnieć się z moim blogiem, może coś Wam wpadnie w oko, bo ostatnio było trochę o rozszerzaniu diety i gadżetach na wakacje z dzieckiem. Ale teraz szczególnie chciałam zaprosić Was na fejsa, gdzie mam do rozdania letnie kosmetyki Mustela. Abstrahując od blogowej współpracy z marką, korzystam prywatnie z ich kosmetyków od ponad 3 lat i szczerze polecam :) Wszystkie kosmetyki są od 1. dnia życia. Konkurs jest tutaj: Link do: Baby Manager

Mój Alex 12 sierpnia skończy 7 miesięcy i jeszcze ząbków nie widać, sam siedzi ale do siadu jeszcze nie ma siły się podnieść zaledwie kilka razy mu się udało. Do raczkowanoa już się przymierza kleczy ładnie na kolanach i ma proste rączki w lokciach ale jeszcze się gibie i na brzuszek kładzie. Za to je ładnie sam chrupki czy nawet szparagi jak mu dam na próbę. Owoce typu banan też sobie radzi ładnie.

Dziewczyny u nas wszystko w porządku. Rozszerzamy diety, dzieciaki robią postępy motoryczne. Zdarzają się uczulenia, nietakie kupy jak trzeba ale ogólnie wszystko ok. @Lilka455 cieszę się, że Alex jest taki sprawny fizycznie. Mój Lelo o raczkowanie narazie jeszcze zupełnie jeszcze ńie myśli.

reklama
Do góry