reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam wszystkie mamusie :)

Jestem na III roku fizjoterapii i w przyszłości chciałabym pracować właśnie z kobietami w ciąży. Dlatego też moja praca licencjacka tego dotyczy. I tu zwracam się do Was z moją ogromną prośbą. Krótka ankieta, zaledwie 10 pytań, a mi pomoże w napisaniu pracy. Będę bardzo wdzięczna każdej z osobna :)
Ankieta jest w pełni anonimowa

link do ankiety:
Link do: Formularz PSS

Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html

witam, jestem październikową mamą, mam do sprzedania ubranko na chrzciny, dla chłopczyka, rozmiar 62, cena 150zł plus przesyłka, ubranko wygląda jak nowe, jest uprane, transakcja za pomocą maila: kalicka.ma@gmail.com
jeśli któras mama chciałaby mogę zrobić więcej zdjęć każdego ubranka oddzielnie i podesłać na maila, ubranko jest naprawdę ciepłe zwłaszcza kurteczka i spodnie na polarze, buciki dorzucam gratis
15992231_1314121901995781_916585700_o (1).jpg

Załączniki

• 15992231_1314121901995781_916585700_o (1).jpg
    15992231_1314121901995781_916585700_o (1).jpg
    248,1 KB · Wyświetleń: 1 682
Mamy prośbę z moim mężem spodziewamy się za 2 tygodnie maluszka a brakuje nam jeszcze wózka i wzieliśmy udział w wyzwaniu które krążą po facebook-u. Brakuje nam lajków i komentarzy, a wiemy że największą grupą są właśnie MAMY więc od Nas przeogromna prośba wspomóżcie Nas w wyzwaniu a z nagrody napewno ucieszy się nasz Skarb.
Link do lajków i komentarzy. Z góry dziękujemy za wsparcie :)
Link do: No to i My idziemy z duchem czasu, więc... - Cezary Stella Chęcińscy | Facebook

reklama
Hej dziewczyny jestem mamą 3 miesięcznej Laury, bardzo potrzebuje Waszej pomocy gdyż muszę zebrać jak najszybciej ankiety do pracy magisterskiej i liczę na waszą pomoc, gdyż wiecie same doskonale jak ciężko z czasem
1f642.png
:)
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
1f642.png
:) Jeśli możecie wyślijcie dalej. Dziękuję bardzo :**
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA

Do góry