Tylko nie wiruj za mocno bo sie pogniota. Ja ustawiam na 500 lub 700 a potem po prostu upinam i juz.
Okna mam brudne juz,ale.. mam zakaz mycia wiec pobedna brudne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, a to ciekawe poszukam. Tylko gdzie ja tu w UK spirytus dostane@aniay a poszukaj sobie w necie patentu że skórką z cytryny zamoczoną w spirytusie. Potem taki kawałek skórki przyklejasz plastrem na kurzajkę np. Na noc. To zalecił mojemu Antkowi pediatra jak miał kurzajkę. Ona tak zmiękcza się przez to a potem zaczyna odchodzić od skóry. U nas nie zlikwidowało zupełnie kurzajki ale ja bardzo zmniejszyło. Ostatecznie zlikwidował mu ją verrumal.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
nie da sie. Próbowałam, niektórzy są tak wychowani że innych mają gdzieś, ja osobiście wolę się przejmować innymi - do momentu w którym ja zaczynam tracić.wlasnie mam chwilke, i mam nadzieje, ze Was nadrobie
kawka i nutella pod reka, a dzis znow wczesniej do pracy i sama, dziewczyna zrezygnowala z dnia na dzien, bez wypowiedzenia dwa tygodnie, wtf??? ale ludzie maja w dupie wszystko, powiedzcie mi jak sie tego nauczyc??? bo ja tak nie umiem
z tym już łatwiej. Doczytałam że kwas salicylowy też można spróbować. No nic będę walczyć. Pierwsze co muszę zrobić to kupić młodej pumeks bo jej się taka twarda otoczka zrobiła.Pomyliłam się. W occie spirytusowym. Już sprostowanie [emoji4]
I tak codziennie świeży kawałek cytryny zamoczony w occie przykładasz. Tą białą stroną skórki od cytryny na kurzajkę.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom