reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej dziewczyny,

Ja po badaniu. Na szczęście skończyło sie tylko na moim strachu. Mam po prostu taka budowę, ze szyjka tak nisko ale na usg wyszło ze jest długa i zamknięta [emoji4]

Wstawię Wam zdjęcie bobasa. Nasz Tymek/Olo/Mieszko wazy 509 g [emoji4][emoji173]️[emoji173]️ kolejne badanie, na którym jest główką w dół

1473234740-jmaodb.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny chyba skorzystam z waszej rady dodatki mam bordowe moze pojde w tym kolorze.. bo wszyscy mi mowili musisz miec białe bo tak wypada a ja sie nie znam na dodatkach szczerze powiem

Marlena bardzo modnie teraz mieć buty w kolorze dodatków lub srebrne bądź złote jak biżuteria.

MartynaM o ile mamy wspólnego:D moja szyjka też wąska a jeszcze kręta nawet ze sprawdzeniem rozwarcia lekarze mieli problemy a córkę urodziłam 3720 więc nie mała nie wyobrażam sobie jakbym miała sama ją wypchać hehe
Idealka cieszę się że wszystko z tobą ok a synuś cudny:)

@Malina, super fotka [emoji7]

@askl, biedna, trzymaj sie w tym szpitalu! Dieta o niskim indeksie glikemicznym nie jest taka zła. Ja ja około roku sie tak odżywiałam:) wpisz w Google tabela indeksu glikemicznego, zobaczysz jakie składniki mozesz jeść a jakie nie. Tragedii nie ma:)

@marlena, może przez internet zamów? Zawsze mozesz zwrócić jak cos:) albo jak dziewczyny piszą w innym kolorze tez sa super :)

@idealka, dobrze, ze wszystko ok! Super bobas:)

Miłego dnia życzę [emoji295]️
@yoan.m powodzenia na badaniach dzis :)

@MALINKA fajna fotka
@askl czemu musisz być w szpitalu? Moje koleżanki same kontrolowaly cukier w domu.
Dziś wizytą u lekarza na NFZ, zamieszanie bo przenieśli gabinet na teren szpitala. Glukoza wyszła ok, hemoglobina niska więc żelazo muszę brać-norma. Szyjka zamknięta.

MartynaM gratuluje ze bylas dzielna I przezylas glukoze J

Marlena:) mnie sie bardzo podobaja takie laczenia bialej sukni I kolorowych (bordowych, niebieskich itp) dodatkow

Idealka slicnzy synek I super ze sie uspokoilas z ta szyjnka, nie ma co sie stresowac

MartynaM gratuluje ze bylas dzielna I przezylas glukoze J

Marlena:) mnie sie bardzo podobaja takie laczenia bialej sukni I kolorowych (bordowych, niebieskich itp) dodatkow

Idealka slicnzy synek I super ze sie uspokoilas z ta szyjnka, nie ma co sie stresowac
no właśnie poszłam na ciastko i kawę. ja chyba po prostu lubię cukier ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry