reklama
idealka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Ja po badaniu. Na szczęście skończyło sie tylko na moim strachu. Mam po prostu taka budowę, ze szyjka tak nisko ale na usg wyszło ze jest długa i zamknięta [emoji4]
Wstawię Wam zdjęcie bobasa. Nasz Tymek/Olo/Mieszko wazy 509 g [emoji4][emoji173]️[emoji173]️ kolejne badanie, na którym jest główką w dół
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po badaniu. Na szczęście skończyło sie tylko na moim strachu. Mam po prostu taka budowę, ze szyjka tak nisko ale na usg wyszło ze jest długa i zamknięta [emoji4]
Wstawię Wam zdjęcie bobasa. Nasz Tymek/Olo/Mieszko wazy 509 g [emoji4][emoji173]️[emoji173]️ kolejne badanie, na którym jest główką w dół
idealka
Dziewczyny chyba skorzystam z waszej rady dodatki mam bordowe moze pojde w tym kolorze.. bo wszyscy mi mowili musisz miec białe bo tak wypada a ja sie nie znam na dodatkach szczerze powiem
Marlena bardzo modnie teraz mieć buty w kolorze dodatków lub srebrne bądź złote jak biżuteria.
idealka ja też planuję Mieszka chociaż jest jeszcze kilka innych imion które też bierzemy pod uwagę
Marlena a jaka masz sukienkę jaki kolor?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Marlena a jaka masz sukienkę jaki kolor?
MartynaM o ile mamy wspólnego moja szyjka też wąska a jeszcze kręta nawet ze sprawdzeniem rozwarcia lekarze mieli problemy a córkę urodziłam 3720 więc nie mała nie wyobrażam sobie jakbym miała sama ją wypchać hehe
Idealka cieszę się że wszystko z tobą ok a synuś cudny
Idealka cieszę się że wszystko z tobą ok a synuś cudny
Marcje
@Malina, super fotka [emoji7]
@askl, biedna, trzymaj sie w tym szpitalu! Dieta o niskim indeksie glikemicznym nie jest taka zła. Ja ja około roku sie tak odżywiałam wpisz w Google tabela indeksu glikemicznego, zobaczysz jakie składniki mozesz jeść a jakie nie. Tragedii nie ma
@marlena, może przez internet zamów? Zawsze mozesz zwrócić jak cos albo jak dziewczyny piszą w innym kolorze tez sa super
@idealka, dobrze, ze wszystko ok! Super bobas
Miłego dnia życzę [emoji295]️
@yoan.m powodzenia na badaniach dzis
@askl, biedna, trzymaj sie w tym szpitalu! Dieta o niskim indeksie glikemicznym nie jest taka zła. Ja ja około roku sie tak odżywiałam wpisz w Google tabela indeksu glikemicznego, zobaczysz jakie składniki mozesz jeść a jakie nie. Tragedii nie ma
@marlena, może przez internet zamów? Zawsze mozesz zwrócić jak cos albo jak dziewczyny piszą w innym kolorze tez sa super
@idealka, dobrze, ze wszystko ok! Super bobas
Miłego dnia życzę [emoji295]️
@yoan.m powodzenia na badaniach dzis
betina79
MartynaM gratuluje ze bylas dzielna I przezylas glukoze J
Marlena mnie sie bardzo podobaja takie laczenia bialej sukni I kolorowych (bordowych, niebieskich itp) dodatkow
Idealka slicnzy synek I super ze sie uspokoilas z ta szyjnka, nie ma co sie stresowac
Marlena mnie sie bardzo podobaja takie laczenia bialej sukni I kolorowych (bordowych, niebieskich itp) dodatkow
Idealka slicnzy synek I super ze sie uspokoilas z ta szyjnka, nie ma co sie stresowac
no właśnie poszłam na ciastko i kawę. ja chyba po prostu lubię cukierMartynaM gratuluje ze bylas dzielna I przezylas glukoze J
reklama
betina79
czyli to znaczy ze nie bylo tak zle ; )no właśnie poszłam na ciastko i kawę. ja chyba po prostu lubię cukier