reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@askl25 trzymam kciuki zeby było tylko lepiej. Moze musza cie poobserwować porobić dodatkowe badania. Nie znam sie na tej cukrzycy ciążowej ale najwazniejsze zeby sie dobrze toba zaopiekowali. Moze bedzie dieta i to wystarczy. Powodzenia.

reklama
Witam po badaniu. Będzie synek :) Niestety okazało się ze moje wyniku z glukozy nie sa dobre. Mam skierowanie na patologie ciąży. Już się spakowałam ,jeszcze tylko psa na spacer i ruszam. Mam z orange 10G internetu ale nie wiem jak z tego korzystac :( W domu to z routera internet na telefonie miałam :( Jak nie uda mi się tego ogarnioc to przez 2-3 dni nie będzie mnie na forum. A i jeszcze lekarka mnie ostrzegła ze na oddziale może miejsc nie być i wtedy mam isc do poradni.

Trzymam kciuki i obys szybko wyszła ii sie okazalo wszystko dobrze :)

Aniay właśnie o to chodzi ze nigdy nie czułam! Juz od dwóch dni dziwne uczucie miałam jakby mi cos haczylo a dzis centralnie podczas mycia czułam. Wzięłam lusterko i centralnie widać szyjkę.. Dlatego mam wielkie oczy i szok na twarzy wypisany. Nie myje sie tak głęboko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja bym z tym do lekarza poszla, tak na wszelki wypadek chyba. Nie mam pojecia I pierwsze slysze o czyms takim.

Idealka a kiedy masz wizyte? Wiesz co ja tam nic nie tykam jak niemusze;) jak cie to martwi to moze warto to skonsultowac

Askl25 zobaczysz zleci ten czas, oby tylko na diecie sie skonczylo;) wypoczniesz sobie;)
Oj wyniki bardzo wysokie;(

Cześć dziewczyny.
@HappyBabyMama czuję ruchy z różnym nasileniem, czasami tylko smyranie, a innym razem porządne kuksańce.
@askl25 trzymam kciuki, żebyś miała miejsce w szpitalu. A potem jak już w nim będziesz, żeby szybko Cię z niego wypuścili :). Pewnie ten pobyt to kwestia dodatkowych badań. Dawaj znać co u Ciebie.
@idealka a jesteś pewna , że to szyjka? Dziwnie to brzmi, skonsultuj z lekarzem najlepiej.

Ja badania z glukozą nie wspominam jakoś strasznie, było do przeżycia. No ale ja nie wymiotuję i nie mam mdłości już więc pewnie jest w takim przypadku znośniej.

@kolorowaMama jak ma się maluszek i jego mama po porodzie? Masz jakieś wieści od nich?

reklama
Ja mam wizytę dopiero za trzy tygodnie wiec postaram się dostać do kogoś innego, bo mój lekarz na urlopie. Teraz dość intensywnie żyję, praca, obiadki, dom, joga, przeprowadzka a i na weekend zaprosiłam siostrę z dwurocznym siostrzeńcem. Jakby cos było z szyjką, musiałabym trochę zwolnić a przez dwa, trzy tygodnie moze duzo się stać. Chciałabym jakos do weekendu lekarza jakiegoś wyhaczyc [emoji4] a szkoda mi rezygnować chociażby z jogi, jesli okazałoby sie ze z szyjką wszystko ok ( duzo dają mi ćwiczenia [emoji4])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry