HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam po badaniu. Będzie synek Niestety okazało się ze moje wyniku z glukozy nie sa dobre. Mam skierowanie na patologie ciąży. Już się spakowałam ,jeszcze tylko psa na spacer i ruszam. Mam z orange 10G internetu ale nie wiem jak z tego korzystac W domu to z routera internet na telefonie miałam Jak nie uda mi się tego ogarnioc to przez 2-3 dni nie będzie mnie na forum. A i jeszcze lekarka mnie ostrzegła ze na oddziale może miejsc nie być i wtedy mam isc do poradni.
To ja bym z tym do lekarza poszla, tak na wszelki wypadek chyba. Nie mam pojecia I pierwsze slysze o czyms takim.Aniay właśnie o to chodzi ze nigdy nie czułam! Juz od dwóch dni dziwne uczucie miałam jakby mi cos haczylo a dzis centralnie podczas mycia czułam. Wzięłam lusterko i centralnie widać szyjkę.. Dlatego mam wielkie oczy i szok na twarzy wypisany. Nie myje sie tak głęboko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jestem juz na oddziale. Na patologie mnie przyjęli. Ogarnęłam internet. Bez tego bym chyba umarła Jak będę cokolwiek wiedzieć to dam wam znać.