reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

co do bad. glukozy to rzeczywiscie nic przyjemnego, ale znam gorsze badania, wierzcie mi ; ) Jak ja je robilam kilka razy to zawsze musialam te 2 godz zostac w labolatorium. ale to nie problem,bierzecie dobra ksiazke, I sie relaksujecie : )

Ja dzis odprowadzilam synka do przedszkola. jest cudny, kochany I madry I byl bardzo pozytywnie nastawiony, pokazywal mi wszystko co gdzie jest w przedszkolu juz jak by byl u siebie ;) tylko sie zrobilo zamieszanie, bo tu tak jest ze najpierw sie zostawia dzieci w takiej jakby swietlicy I dopiero o rownej godz. przychodza po te panie nauczycielki I zabieraja do swoich klas. tylko ze na poczatku przeciez nikt nikogo nie kojarzy I przez pomylke podlaczyli mi syna do innej klasy dobrze ze stalam jeszcze z boku i moglam interweniowac. On bez problem, ale ja sie tak zdenerwowalam, ze taki balagan, ze moglo by to byc lepiej zorganizowane, ze doszlam do wniosku ze to nie na nerwy kobie w ciazy.... ;) Jutro juz na pewno bedzie lepiej bo juz wiemy jak to dziala wiec bedziemy go odstawiac o rownej godzinie od razu do klasy, zeby sie po drodze im nie zgubil... A synek dzielniejszy od mamy... Ale wstyd...

reklama
HappyBaby ja ruchy bardzo rożnie odczuwam. Czasami az bolą, a czasem tylko drobniutkie pukanie. Wszystko zależy od ułożenia bobasa.

Mam pytanie dziewczyny. Podczas mycia miedzy wargami poczułam szyjkę, czy to normalne ze jest tak nisko? Po raz pierwszy wzięłam lusterko zeby skontrolować sytuacje i przeraziłam się bo widac ją jak na dłoni. Jak pączka z dziurka na ok. 0,5 cm. Czy to jest normalne czy cos mi się obniżyło i drobne rozwarcie??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam po badaniu. Będzie synek :) Niestety okazało się ze moje wyniku z glukozy nie sa dobre. Mam skierowanie na patologie ciąży. Już się spakowałam ,jeszcze tylko psa na spacer i ruszam. Mam z orange 10G internetu ale nie wiem jak z tego korzystac :( W domu to z routera internet na telefonie miałam :( Jak nie uda mi się tego ogarnioc to przez 2-3 dni nie będzie mnie na forum. A i jeszcze lekarka mnie ostrzegła ze na oddziale może miejsc nie być i wtedy mam isc do poradni.

HappyBabymama mam nadzieje ze wakacje udane! jesli przesypiasz cale noce to znaczy ze tak : )
Kiki damy sobie upust przy wnusiach tak jak mowisz :) Choc jak patrze na mojego synka to nie oddala bym go za nic w swiecie za jakas rozowa strojnisie ;) Jest najcudowniejszy! i pewnie drugi bedzie taki sam :)

@askl25 ale masz zostac na tej patologii? bardzo zle masz wyniki glukozy? jak mialam cukrzyce ciazowa w pierwszej ciazy to tylko musialam miec diete, a gdyby bylo gorzej to jeszcze insuline. Nikt nie mowil o zostawaniu w szpitalu z tego powodu. A jak jest u Ciebie?

Witajcie ja dziś jakiś spadek formy ale może dlatego że wczoraj za dużo się najeździłam. Czy któraś z Was rozwazala poród w domu narodzin? Zastanawiam się i porozmawiam na wizycie z moją gin. A co do glukozy to bez przesady nie jest tak źle ja biorę też pół cytrynki książkę +naładowany tel i da się przeżyć .

@idealka ja nie mam pojęcia, bo sama nigdy sie nie badałam i nie znam anatomii swojego dołu szczerze mówiąc :/

@askl25 gratuluje synka ;) trzymam kciuki za dalsze badania. Pewnie dieta Cie czeka :/ daj znac jak ogarniesz internet! [emoji8]

Czekam już na taxi. lekarka mowila ze 2-3 dni zostane w szpitalu. Wyniki nie wiem czy sa bardzo zle czy tylko zle. Na czczo 98
Po 60 min 197
Po 120 min 150

reklama
HappyBaby ja ruchy bardzo rożnie odczuwam. Czasami az bolą, a czasem tylko drobniutkie pukanie. Wszystko zależy od ułożenia bobasa.

Mam pytanie dziewczyny. Podczas mycia miedzy wargami poczułam szyjkę, czy to normalne ze jest tak nisko? Po raz pierwszy wzięłam lusterko zeby skontrolować sytuacje i przeraziłam się bo widac ją jak na dłoni. Jak pączka z dziurka na ok. 0,5 cm. Czy to jest normalne czy cos mi się obniżyło i drobne rozwarcie??

Kochana ja nie wiem jak ty szyjke mozesz widziec jak ona na glebokosc palca wskazujacego w pochwie siedzi. A jak sie tak gleboko myjesz to powinnaś przestac. Bo to bardzo niezdrowe.
;)
@askl25 trzymam kciuki zeby bylo dobrze bidulko.

Do góry