reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny gratuluje wizyt [emoji7][emoji7][emoji7] ja mam jutro, ale nie wiem czego sie dowiem bo nic nie mówią tylko tyle ze choc cobs ze serducho i poznam płeć, moja rodzinna wraca z urlopu i wizyta dopiero 8 wrzesnia

Miałam ciężki weekend ostro sie pokłóciliśmy bardzo ostro, wczoraj cały ranek przeryczalam pózniej praca ech

Nie wiem co sie dzieje, ja uparta on tez, zero starań aż szlak mnie trafia
Cóż przed pierwszym dzieckiem było cudnie, no zdążały sie klotnie (mam temperament), ale po urodzeniu dziecka, zmęczenie, ja samarski kontakt z ludźmi, moja depresja, pózniej staranie sie o drugie dziecko, jego wypadek wszystko cos zabiło w nas, nie umiemy rozmawiac tylko sie kłócimy, ciagle pretensje,
Nie wiem jak to bedzie w złości mowię najgorsze rzeczy, tak mam, ze nie oszczędzam ;((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja córa za tydzien zaczyna przedszkole, tylko 3 dni w tygodniu, po 2 h bo na cały dzien - drogo jak cholera, nawet tyle nie zarabiam

Wogole nie wiem co robic z praca, chce mi sie i nie, powiedziałam, ze popracuje do grudnia, ale sama nie wiem, zawsze jakas odskocznia i kasa, tez nie wiem czy Maz nie zacznie wyjeżdżać, wiec bede musiała zrezygnować,
zaś z drugiej strony, posiedzieć w domu, moze wieczorem z Mężem, nie wiem
W pracy tez sie denerwuje, frustruje, nóż dziewczyny totalnie zlewają, a ja zapieprzam nie wiem po co
Ostatnio nawet sie poryczalam, ogólnie cały czas rycze

Wogole moja koleżanka w pracy mi mówi, ze chłopak bedzie [emoji23][emoji23][emoji23] a ja mowię skąd wiesz, a Ona, ze ma dwóch chłopaków i moj brzuch taki spiczasty, w sensie, ze wystaje, ale ja tak tego nie widze

Wogole codziennie budzę sie ciagle o tej samej porze po 6.30 na sikanie,
I zdarza mi sie, o zgrozo np., jak kochane albo wymiotuje (wczoraj cały dzien), popuszczać, załamuje mnie to

Super,dziewczyny :-) gratuluję wizyt[emoji4] Zdjęcia boskie [emoji7]

My zaczynamy przedszkole od czwartku.[emoji32]
Na dodatek musimy kupić podręczniki do angielskiego i religii... Omg... Dla Trzylatka, trzy podręczniki. No masakra...

Gratujluję wizyt dziewczynki :) Super, teraz jeden chłopak i jedna dziewczynka :)

Ja już padam po dzisiejszym dniu :/ Dziś wszędzie biegiem, ale na szczęście już Młody ogarnięty, a ja leżę do jutra już ;) Załatwiłam zaświadczenie dla sądu od lekarza, jest mocne, więc mam nadzieję, że przyjmą to i się odczepią z tą rozprawą ;)

Wogole codziennie budzę sie ciagle o tej samej porze po 6.30 na sikanie,
I zdarza mi sie, o zgrozo np., jak kochane albo wymiotuje (wczoraj cały dzien), popuszczać, załamuje mnie to

Ja tez popuszczam czasem np jak kicham albo kaszle.... taki prezent po synku. Dodatkowo dzis zaczela mi leciec siara. Nie zamiaruje karmic piersia a tu taki "prezent"... orientuje sie moze ktoras z was czy mozna to zatrzymac?

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja z mlodsza na pogotowie bo ząb boli. Ma skierowanie na wyrwanie ale termin dopiero na październik :(

Katem86 nie mam pojęcia czy w trakcie ciąży można zatrzymać laktacje. Wydaje mi się że masz na to małe szanse.

Do góry