reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@katem86 haha, jak wyslalam ta fotke mojemu m. to tez zgadl i powiedzial, ze to to, co ja lubie najbardziej, hehe. A tak w ogole to dzieki dziewczyny
A cos lepiej czy bez zmian? Trzymam za was kciuki. A ile maja twoje starsze dzieciaki? Pamietasz jak to bylo jak sie dowiedzialas ze beda blizniaki? Zawsze bylam ciekawa jak to jest nosic w sobie dwa maluchy.... masz jakies foty jaki brzusio mialas przed porodem?

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A cos lepiej czy bez zmian? Trzymam za was kciuki. A ile maja twoje starsze dzieciaki? Pamietasz jak to bylo jak sie dowiedzialas ze beda blizniaki? Zawsze bylam ciekawa jak to jest nosic w sobie dwa maluchy.... masz jakies foty jaki brzusio mialas przed porodem?

Chlopaki moje 27 sierpnia skoncza 13 lat. Najpierw w 9 tygodniu, mial byc jeden czlowiek, dopiero na usg genetycznym okazalo sie, ze to blizniaki... Brzuchol mialam mega...myslalam, ze pekne, w 24 tygodniu ciazy mialam brzuch jak w 36

Chlopaki moje 27 sierpnia skoncza 13 lat. Najpierw w 9 tygodniu, mial byc jeden czlowiek, dopiero na usg genetycznym okazalo sie, ze to blizniaki... Brzuchol mialam mega...myslalam, ze pekne, w 24 tygodniu ciazy mialam brzuch jak w 36
Ojeeej to trzeci chlopak bedzie hahaha alez masz szczescie. Pewnie wyprawki i tak juz nie masz wiec musisz kupic wszystko... a kiedy poczulas ruchy z blizniakami?

Tzn dno macicy jak w 36 tygodniu.. a z moim wczorsj pogadalismy powaznie i bylo niby lepiej, a dzis to samo... Zadzwonil, ze jedzie z kolezka na zakupy i wroci pozno... Niestety nic nie dotarlo, jednostka niereformowalna

Tzn dno macicy jak w 36 tygodniu.. a z moim wczorsj pogadalismy powaznie i bylo niby lepiej, a dzis to samo... Zadzwonil, ze jedzie z kolezka na zakupy i wroci pozno... Niestety nic nie dotarlo, jednostka niereformowalna
Ehhh no czemuz ci faceci sie nie moga poswiecic i przez 9 miesiecy nosic swoich kobiet na rekach? Moj maz jak dre ryja na niego to tylko sie usmiecha i mowi ze mnie kocha.... i tym jeszcze bardziej mnie wkurza. Ale sa wlasnie tacy faceci jak twoj ze uciekaja przed ciaglym tematem ciazy. Maja dosc walkowania ciagle tego samego tematu. A moze wroci pozno i baaardzo ladnie cie przywita, moze ci cos przywiezie w ramach rekompensaty?

@Anula0000 gratuluje, ale fotka. Super.
@Shaer trzeba sie cieszyc bedzie dwoch chlopaczkow:)

Nikomu nie dogodzi, ja koniecznie chcialam drugiego chlopaczka, a tu bedzie córa. No chyba, ze lekarz 17.08 mnie zaskoczy zmiana decyzji :)
Troche ciuchow dzisiaj juz spakowalam, reszta jutro a w niedziele wyjazd na mazury:)

Ehhh no czemuz ci faceci sie nie moga poswiecic i przez 9 miesiecy nosic swoich kobiet na rekach? Moj maz jak dre ryja na niego to tylko sie usmiecha i mowi ze mnie kocha.... i tym jeszcze bardziej mnie wkurza. Ale sa wlasnie tacy faceci jak twoj ze uciekaja przed ciaglym tematem ciazy. Maja dosc walkowania ciagle tego samego tematu. A moze wroci pozno i baaardzo ladnie cie przywita, moze ci cos przywiezie w ramach rekompensaty?

Watpie, moj tez powtarza, ze mnie kocha, ale to tylko slowa niestety, czyny mowia co innego

reklama
Anula, gratki. Super.

Stwierdziłam dzis ze moze ruchow nie czuje ale jak mi dziecie piete albo głowe wsadzi w nieodpowiednie miejsce. I czuje kiedy sie rozpycha. Dziwne toto.

Do góry