reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Shear [emoji4]gratuluję synka. U nas też dwóch chłopaków będzie.
Ja też dziś ogorki robiłam trochę piłki w curry a trochę sałatki z czosnkiem i chilli.
Dzień do dupy pogoda straszna. ...oby weekend był lepszy

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Shear ja też bardzo chciałam córkę.pierwszy syn też miał być córka a będzie dwóch chłopaków ;) głowa do góry chłopaki są fajne :) poza tym jeszcze to nie jest pewne w 100% czekaj na potwierdzenie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Shaer gratuluje ciesz sie:) maz na pewno szczęśliwy bo z tego co pisałaś chciał syna. Popatrz na pozytywy chłopcy beda sie trzymali razem, masz juz rzeczy po synu nie musisz kupować wszystkiego od nowa, chłopców mozesz ulokować w jednym pokoju a dla dziewczynki musiałabyś miec zawsze oddIelny pokój, zabawki jak maluszek bedzie dostawał to starszy tez sie pobawi a lalkami to ni hu hu:) Rozumiem cie bo ja tez marze w przyszłości o dziewczynce ale najwazniejsze ze dzieciaczek zdrowy pamietaj :)

Shaer, chyba Ty kiedyś pisałaś że z Twojej ciąży cieszysz sie tylko ty i Twój synek,nie zostawiaj synka samego w tej radości i ciesz się że będziesz miała dwóch chłopaków. Dwóch obrońców mamusi na całe życie:) Może doczekasz się kiedyś wnuczki;)

Hej kochane, nadrobiłam po całym dniu.
Ja dzis miałam u siebie 4 dzieci do teraz wiec nie wiedziałam w co ręce wsadzić. Dobrze, ze pogoda w miarę ładna to pluskały sie w basenie.
Ugotowałam dzis ogromy kociołek ogórkowej takiej mega kwaśnej [emoji7][emoji12][emoji56] i pol zjadłam sama [emoji23][emoji23][emoji23]

Gratuluje wizyt! [emoji7]

@Shaer dobrze, ze teraz sie dowiedziałaś bo córka brata mojego męża wczoraj dowiedziała, sie ze bedzie miała syna a termin ma na 1 wrzesień. Cała ciaze mówili, ze bedzie córa. Takze dzidzia mam wszystko różowe i cała masę sukienek ode mnie [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer najważniejsze, że maluch zdrowy. Chociaż rozumiem Twoje rozczarowanie bo sama bardzo chcę córeczkę. Ale nie nastawiam się bo nie chcę rozczarowania, zwłaszcza że czuję że to chłopiec. No coż będę królową rozpieszczaną przez męża i dwóch synów :D chociaż najbardziej to się boję rozczarowania mojego M bo on strasznie nakręca się na córkę

reklama
Do góry