reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Oj, ale dyskusja się wywiązała o komunikacji :-) nie dam rady w pracy przeczytać wszystkiego. Ale podpisuje się, że rozmowa jest ważna. A od czasu do czasu u nas wybuchy kłótni potrafią oczyścić atmosferę na dłuższy czas :-)

Brak rozmowy u naszych znajomych nie doprowadził do niczego dobrego. Niby zgodne małżeństwo (przecież nie było awantur i kłótni) a się rozsypało.

reklama
Hemoglobinę mam wlasnie w normie ? Mam nadzieje, ze wszystko ok i tak jak kiki pisze w ciąży wyniki są inne. Czekam z niecierpliwoscią na komentarz lekarza...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi dziewczyny czy po każdych wizytach miałyście skierowania na badania krwi i moczu ?
Bo ja tak miałam ale na ostatniej jak wyszło mi to odwodnienie to moja lekarka powiedziała ze nie będzie mnie na razie męczyć i odpuszcza mi badania na nastepną wizytę .. Myślicie ze to dobrze ?

marlena zazwyczaj co miesiac robi sie bad krwi I moczu w ciazy bo to sie szybko moze zmieniac. a Ty jaki bedziesz miec odstep czasowy pomiedzy badaniami?

Ja dopiero raz miałam skierowanie na badania w 8 tygodniu i od tego czasu nic nie robiłam. Wiec chyba to ze robiłas za każdym razem to było nadzwyczajne :) ale moge sie mylić. Mi tez wyniki wyszły bardzo dobre moze dlatego kolejny raz miałam nie robic.
Mysle ze lekarz wie co robi.
Marcje nie stresuj sie. Poczekaj do wizyty a jak masz za długi czas to moze telefonicznie omów wyniki.

Powiedzcie mi dziewczyny czy po każdych wizytach miałyście skierowania na badania krwi i moczu ?
Bo ja tak miałam ale na ostatniej jak wyszło mi to odwodnienie to moja lekarka powiedziała ze nie będzie mnie na razie męczyć i odpuszcza mi badania na nastepną wizytę .. Myślicie ze to dobrze ?
marlena zazwyczaj co miesiac robi sie bad krwi I moczu w ciazy bo to sie szybko moze zmieniac. a Ty jaki bedziesz miec odstep czasowy pomiedzy badaniami?

Od pory ostatnich badań no to 10.08 minie miesiąc. Ale nie mam zleconych wgl a później wizyte mam we wrześniu wiec odstęp czasowy bedzie 2 miesiące

reklama
Do góry