reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay ja mimo tego, ze przed ciąża podjadalam często slodkosci tak od czasu II kresek nie jestem w stanie przełknąć nic słodkiego ale w sumie dobrze mi z tym bo w to mniejsze wcinam owoce [emoji5]

Kochane mamy chwale sie dokonaniem mojej córki i jej koleżanki na dowód, ze jak powiesz dzieciakom "zaraz wstanę zrobic śniadanie, pobawicie sie chwile" to bedą kłopoty [emoji23][emoji23][emoji23]
1467535601-i3d4wt.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehehe KolorowaMama Twoja cora jak nic ma dusze artystki :-)

Ja tez mimo ze wczoraj po wizycie nie umiem sie cieszyc przez wiesci od Lui:/

Aniay , mialam tak samo. Tzn ok 11 tyg mdlosci przeszly a jak tylko weszlam w drugi trymestr 2 dni z rzedu poranek w wc :/ nie wiem od czego to zalezy ale dzis 13w4d I juz jest ok choc rano budze sie z.bolem zoladka ale to pewnie z glodu. A do kiedy chcesz pracowac?

A dziewczyny z nerwami.....lacze sie bolu . Sama siebie nie rozumiem ale WSZYSTKO mnie wkurza.:/

Ech dopiero dziś przeczytałam Lui...bardzo mi przykro.Jednak nie ma bezpiecznego czasu w ciąży,a myślałam że już wszystkie dotrwamy do stycznia.ściskam bardzo.
Ja to listy w ogóle nie widzę wiec nawet nie wiem czy na niej jestem;)w każdym razie jeśli mogę to proszę o dopisanie ostatnio termin podany na usg 17.01.
U mnie mdłości mniejsze ale dalej są,oby minęło bo mam już dość.

kolorowa jak bylam w wieku Twoje corki tomoj pokoj tez czesto tak wygladal ; )
u mnie zero mdlosci, moge wszystko jesc, nawet pic kawe, zero dolegliwosci. witaj drugi trymestrze : )

Aniay ja mimo tego, ze przed ciąża podjadalam często slodkosci tak od czasu II kresek nie jestem w stanie przełknąć nic słodkiego ale w sumie dobrze mi z tym bo w to mniejsze wcinam owoce [emoji5]

Kochane mamy chwale sie dokonaniem mojej córki i jej koleżanki na dowód, ze jak powiesz dzieciakom "zaraz wstanę zrobic śniadanie, pobawicie sie chwile" to bedą kłopoty [emoji23][emoji23][emoji23]
1467535601-i3d4wt.jpeg

Jak ja bym chciała chociaż owoce móc zjeść, narazie głównie kaszki bobowita i czasem tosty z dżemem.
A co do pokoju to jeśli to jest bałagan to zazdroszcze porządnej córki, u mnie jak da się wejść do pokoju Oliwii to jestem zadowolona.

Hehehe KolorowaMama Twoja cora jak nic ma dusze artystki :-)

Ja tez mimo ze wczoraj po wizycie nie umiem sie cieszyc przez wiesci od Lui:/

Aniay , mialam tak samo. Tzn ok 11 tyg mdlosci przeszly a jak tylko weszlam w drugi trymestr 2 dni z rzedu poranek w wc :/ nie wiem od czego to zalezy ale dzis 13w4d I juz jest ok choc rano budze sie z.bolem zoladka ale to pewnie z glodu. A do kiedy chcesz pracowac?

A dziewczyny z nerwami.....lacze sie bolu . Sama siebie nie rozumiem ale WSZYSTKO mnie wkurza.:/

u mnie poranki są okej, popoludnia najgorsze, zwłaszcza po tym jak jadę samochodem... to wtedy mam pół godziny w toalecie gwarantowane. Musiałabym cały czas coś jeść żeby nie mieć mdłości ale na nic ochoty nie mam.,

Co do nerwów, to jak czuję że mnie zaczyna telepać na nerwy to po prostu mówię mojemu że mnie nerwy biorą i on wtedy wie że mogę reagować głupiej niż zwykle.

Moja córka raczej nigdy nie robi takiego balganu, co sobotę sprząta cały swoj pokuj, i generalnie trzyma porządek wiec stad takie zdziwienie Hehehe

Kolorowa Twoja córa to prawdziwa artystka:)
A szczerze mówiąc to mam podobnie w mieszkaniu,taka niemoc mnie dopadła w zeszłym tygodniu ze w domu mam mega bałagan bo po pracy nie mieliśmy siły sprzątać.Może dziś cos nadgonie bo w piątek wyjeżdżam na urlop i musze zacząć myśleć o pakowaniu a nie wiem co gdzie mam:/
Jak juz wyjadę na wakacje to odpoczywam ale przed wyjazdem zawsze mam takie nerwy zeby ze wszystkim zdążyć ze nie wiem.Do tego dzień przed wyjazdem mam miec usg genetyczne i juz wariuje czy będzie dobrze.

reklama
Do góry