reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marlena kciukasy zaciśnięte,dawaj znać.Kogo dziś jeszcze mamy na wizytach?
Brzusio nie stresuj się,to na bank mechaniczne uszkodzenie od nocnych szaleństw:pja też miałam po ostatnim razie plamienia ale jakoś to olałam bo jakoś mi do głowy nie przyszło ze to coś innego mogło być. Swoją drogą to tak tam wszystko delikatne,ze mnie trochę bolało podczas.

reklama
marlena trzymam kciuki za wizyte, dzisiaj Twoja kolej zeby nam tu same dobre wiadomosci przyniesc : )
brzusio u Ciebie juz wszystko ok? plamienie ustalo? kiedy masz wizyte planowa najblizsza?

co do laktatorow to ja mialam Medele I baardzo polecam.pomogla mi bardzo na poczatku na poranione piersi a potem tez nieraz jak wychodzilam gdzies na dluzej bez synka I musialam odciagac.
Ale teraz chyba zainwestuje w taka dojarke ktora na raz z dwoch piersi sciaga pokarm - oszczednosc czasu ; ) ale bedzie to przekomicznie wygladac ;)
No właśnie nie do konca ustalo na wkadce takie lekkie brązowe plamki i jak sikam to jeszcze troszkę polecialo czerwonego,wizytę nam we srode

Dzieki dziewczyny za wsparcie ja to tala panikara jestem ze jyz sie spakowałam do szpitala którego bardzo bym chciała uniknąć:(to mówicie żeby dać sobie jeszcze czad dzis u jak jutro nie przejdzie jechac??

Czasc dziewczyny, nie mam jeszcze wiadomosci co do watku zamknietego, dam wam znac jak bede wiedzieć.
Brzusio, jak sie stresujesz to jedz na pogotowie.
Ja, odpukac, po szalenstwach nocnych nie plamie I mam nadzieje ze nie zaczne. Wspolczuje wam stresu.
Dziewczyny z uk, co myślicie po wyniku referendum?

Brzusio a masz możliwość kontaktu telefonicznego ze swoim lekarzem?bo jak masz się denerwować to może będzie dla Ciebie lepiej skonsultować się telefonicznie.

Ja w pierwszej ciąży po stosunku też miałam plamienia. Ale krew mi nie leciała. Może faktycznie jedź do szpitala upewnić się że jest wszystko Oki? Do wieczora to zwariujesz z tego niepokoju.

reklama
hej dziewczyny! mam niepokojące objawy od wczoraj :oo2: . i nie wiem czy jest to kolka czy wyrostek...
mam co prawda od wczoraj wzdęcia i nie oddałam wczoraj kału, ale już dzisiaj byłam dwa razy na kibelku i ból nie ustaję...jest to kolkowy bół dokładnie w tym miejscu co wyrostek....dzwoniłam do swojej lekarki i powiedziałą, że albo kolka raczej albo więzadła...kazała mi poczekać do wieczora czy ból się nie nasili...na razie nie jest jakiś straszny ale nieustający...na szczęście zrobiłam sobie dzisiaj wolne więc jestem w domu...

Do góry