DziękujęLolaa super wieści gratki!
Wam życzę tego samego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęLolaa super wieści gratki!
Ja mam to samo zapytam najwyżej lekarza, jak cos to mąż się zmyjeCzyli mogę go zabrać ze soba, najwyżej przeżyje traumę ;D
Dziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
Chcialabym, by mój mąż że mną poszedł ale on powiedział ze jeśli będzie to wygladaalo inaczej jak przez powłoki brzuszne, to on nie chce na to patrzeć
Też nie wiedziałam jak w końcu będzie ale jak tylko weszłam do gabinetu to zapytałam czy mogę zaprosić siostrę (mój m niestety miał 2 zmianę w pracy) to lekarz mówi że bez problemu bo to nie bedzie badanie przezpochwoweCzyli mogę go zabrać ze soba, najwyżej przeżyje traumę ;D
Ja mam czytac ze zrozumieniem? Napisalam ze to dla mnie chore. I kazdy ma prawo do własnego zdania. Owszem kto moze karmic sam a tego nie robi nie jest to normalne.Sancia Witamy Cię również,ciesze się ze na wstepie piszesz ze matki które nie chcą karmić są chore.Czytaj ze zrozumieniem,autorka pytania nie chciała być oceniania a już napewno nie przez kogoś kto nie pisze z nami na wątku.
Wydaje mi się również słabe opowiadanie na innym wątku o samolubnych styczniowych matkach które nie chcą karmić.
Ja używalam, super sprawa,jeśli tona dłużej, miałam firmy Medela, chodź dwa razy zalałam mlekiem - raz dało się naprawić drugi raz nieJa dziś miałam przez brzuch usg, 10 tydzień skończony.
Super dziewczyny, że badania poszły nam ok :-)
Mam pytanie, stosowała któraś z Was laktator elektryczny? Ja miałam ręczny i nieźle się namachałam... ;-) ale przy zastoju był bezcenny.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Widze ,że wyrażenie własnego zdania boli niektóre przyszle mamy. Ja nie zamierzałam nikogo urazic i mam prawo do własnego zdania. Co kto woli tak? Czasami po prostu się nie da karmic piersia,ale nie rozumiem mam które moga a nie chcą i co do tego zdania nie zmienie. Niektóre mamy nie rozumieją kobiet rodzących przez cc a ja nie rozumiem takich. Co nie znaczy,ze uwazam je za gorsze od innych. Bo nie oceniam ludzi w taki sposób. Jest to dla mnie bol ktory da się przeżyć chodz niejednokrotnie sama plakalam z bolu, a jednak Karmilam 2 lata. Przykro mi ,alw chyba tw forum jest od tego by dyskutować i dzielic się swoimi myslami ? No chyba, że. Tu trzeba pisać tylko to co wypada.Uważam że powinnyśmy jednak pomysleć o zamknięciu forum fajnie ze nas przybywa ale widzę że coraz wiecej "mądrych, wszystko wiedzących mam" sie pojawiło nie wiadomo kiedy i skąd