reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny które miały usg w 10-11tc mialyscie je robione przez powłoki brzuszne, czy wewnątrz?;P
Chcialabym, by mój mąż że mną poszedł ale on powiedział ze jeśli będzie to wygladaalo inaczej jak przez powłoki brzuszne, to on nie chce na to patrzeć:D

Ja miałam przez powłoki brzuszne i pięknie było widać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś miałam przez brzuch usg, 10 tydzień skończony.

Super dziewczyny, że badania poszły nam ok :-)

Mam pytanie, stosowała któraś z Was laktator elektryczny? Ja miałam ręczny i nieźle się namachałam... ;-) ale przy zastoju był bezcenny.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia Witamy Cię również,ciesze się ze na wstepie piszesz ze matki które nie chcą karmić są chore.Czytaj ze zrozumieniem,autorka pytania nie chciała być oceniania a już napewno nie przez kogoś kto nie pisze z nami na wątku.
Wydaje mi się również słabe opowiadanie na innym wątku o samolubnych styczniowych matkach które nie chcą karmić.
Ja mam czytac ze zrozumieniem? Napisalam ze to dla mnie chore. I kazdy ma prawo do własnego zdania. Owszem kto moze karmic sam a tego nie robi nie jest to normalne.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Danutka, zakaz laktatorów?! rany, co za szpital! :/ ja też miałam ręczny, podobno jak się dużo odciąga to elektryczne są duuuużo lepsze. Dziewczyny polecają Medelę lub Avent :)

HappyBabyMama, a kto będzie robił selekcję? watek ogolny dla mam z każdego miesiąca jest otwarty, co najwyżej można stworzyć osobny wątek zamknięty. My tak mamy na czerwcówkach 2015 i jest to bardzo fajne. Na ogólne wchodził kto chce, a jak się udzielał dużo i nie psuł forum to dostawał zaproszenie do zamkniętego :)

Bridget, a próbowałaś na mdłości wodę imbirową? kawałek korzenia imbiru gotujesz w wodzie, możesz trochę miodu i soku z cytryny dodać. Jest trochę ostre ale smaczne. Ja mdłości nie mam, ale czytałam gdzieś że pomaga.

Ja dziś miałam przez brzuch usg, 10 tydzień skończony.

Super dziewczyny, że badania poszły nam ok :-)

Mam pytanie, stosowała któraś z Was laktator elektryczny? Ja miałam ręczny i nieźle się namachałam... ;-) ale przy zastoju był bezcenny.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używalam, super sprawa,jeśli tona dłużej, miałam firmy Medela, chodź dwa razy zalałam mlekiem - raz dało się naprawić drugi raz nie

Uważam że powinnyśmy jednak pomysleć o zamknięciu forum :) fajnie ze nas przybywa ale widzę że coraz wiecej "mądrych, wszystko wiedzących mam" sie pojawiło nie wiadomo kiedy i skąd :)
Widze ,że wyrażenie własnego zdania boli niektóre przyszle mamy. Ja nie zamierzałam nikogo urazic i mam prawo do własnego zdania. Co kto woli tak? Czasami po prostu się nie da karmic piersia,ale nie rozumiem mam które moga a nie chcą i co do tego zdania nie zmienie. Niektóre mamy nie rozumieją kobiet rodzących przez cc a ja nie rozumiem takich. Co nie znaczy,ze uwazam je za gorsze od innych. Bo nie oceniam ludzi w taki sposób. Jest to dla mnie bol ktory da się przeżyć chodz niejednokrotnie sama plakalam z bolu, a jednak Karmilam 2 lata. Przykro mi ,alw chyba tw forum jest od tego by dyskutować i dzielic się swoimi myslami ? No chyba, że. Tu trzeba pisać tylko to co wypada.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
może źle napisałam,lekarz nie powiedział, że lepiej, ale jak się chce cyckiem to trzeba jeść bardzo ekologicznie itd.,bo w ciąży jest jakiś filtr co do dziecka a w karmieniu piersią nie ;)
ja jak będę mogła to będę karmić piersią ;)

Do góry