reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja z tym zmęczeniem tez się poddaje.nie mam siły na nic,a dziś to jest masakra.ledwo żyję od rana.do tego mdłości mnie męczą,jednak pojawiły się dość późno a liczyłam ze tym razem ich nie będzie.nie jem jest źle,zjem to jeszcze gorzej.
Rozumiem cie, też tak miałam kilka dni temu, teraz tylko super lekkie rzeczy I co godzine bo jak zjem po dluzszej przerwie to w kibelku laduje.
Bylam u lekarza, distalam aspiryne I drugi lek na zbicie cisnienia. Godzine w poczekalni siedziałam, wrrrr.
W pracy sie najadlam stresu bo kierownik przyjechal, myslalam ze mnie chce zwolnić, na szczescie przyjechal pomarudzic ze strona za wolno sie rozwija, bo te moje samopoczucie to rozumie bo jego była zona też zle ciaze znosila.

Olivka też mam wieczorami takie uwierani w brzuchu ale mi sie Wydaje ze to wiezadla. I do tego gazy.

reklama
Dostalam telefon od lekarza, ze maja moje usg
Ze cos jest nie tak
Wlasnie jadę
Kurna ale sie boje
Dziewczyny
Cholernie płakać mi sie chce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki zeby wszystko sie wyjaśniło na Twoja korzyść !

Ja dzis w biegu i nerwach jutro o 3 w nocy wyruszamy na lotnisko, bede was podczytywać i napisze od czasu do czasu z cała pewnością :*

Kurde maryska szkoda ze nie mogli ci tego przez telefon powiedzieć tylko tyle stresu ci zafundowali.no nic,dobrze że wszystko z dzidzią dobrze.
A z innej beczki to gdzie w Kanadzie mieszkasz?

Teraz sobie mysle straciłam h stres na maxa
Dobrze, ze byłam blisko
I tak naprawde nie musiałam tam jechać
Mogła mi to powiedzieć przez telefon
Dziecko w parku zostawiłam dobrze, ze Dziadka mamy
Uffff
Mam nadzieje ze jakos ze mnie zejdzie zaraz

Aniay a co jesz super lekkiego obiadowo?nic mi nie przychodzi do głowy poza gotowanym kurczakiem z warzywami a na to nie bardzo mam ochotę.
Mnie akurat od kurczaka odrzuca ale jem makaron z bialym serem, ryz z musem jablkowym,gotowane ziemniaczki, losos duszony mi czasem wchodzi.(taki bez niczego) sprobuje sobie jeszcze kluseczki leniwe zrobic jutro.
Na tym narazie koncza sie moje pomysly.

reklama
maryqsa uff dobrze ze to 'tylo' to, ale system jest rzeczywisie nieco dziwny. wkoncu przy robieniu usg wszytsko widac i lekarz normalnie mowi wszystko na biezaco co i jak

o zrobilyscie mi smaka na ryz z truskawkami, moze jutro zrobie ; ) i slaskie znowu za mna chodza.

Do góry