reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Waw [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mi powiedziała ze moze 10, a ja juz chciałam chwile odczekać, zeby było napewno slychac serduszko, trochę czekania, no ale nic juz sie nie zmieni

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam 03.06.16 i nie było widac serduszka a juz trzy dni póxniej biło jak szalone :) U takiego maluszka to naprawdę te kilka dni robia różnicę że może juz bc widać. U mnie w trzy dni fasolka urosła półtora razy :)

@aniay a ja dzisiaj pierwszy dzień gdzie nie chce się jeść, nawet mąż dzwonił czy nie chcę burrito i powiedziałam zdecydowanie nie,kiedy takich rzeczy nie odmawiam ;p nie to, że wpłynęło na mnie słowa lekarza, taki dzień jakiś,może twoje wymioty też jednorazowy wyskok mają hehe no czas leci 2miesiące za nami !
@marlena:) fajna sprawa z tymi zdjęciami,tylko jak ktoś zaczyna od 'zera' , bo ja to się śmieję że zaczynam od 6 m-ca, a skończę w 15 m-cu ;p
po wczorajszej wizycie już oficjalnie chwalimy się ciążą, ale znajomi ,szczególnie męża, dziwnie reagują, teksty typu : a no tak myśleliśmy, itp. jakbym już w tej ciąży łaziła 10m-cy, tacy znudzeni czy nie wiem, rozumiem,że im to lotto czy jestem czy nie , ale mogli by chociaż pogratulować , albo życzyć powodzenia

a jeszcze rozwala mnie to jak ktoś mówi "połasiliście się na 500+" albo "przekonało was 500+" - no ja pierdzielę! wiecie, że z ręką na sercu ani razu o tym nie pomyślałam ! Jak dadza to wezmę, przyda się, ale żeby to był powód ?

Hej kochane czytam was dzis ale ciezko cos napisać bo ostatnie szlify przed wielkim dniem, stres zaczyna mnie zjadać [emoji15]

Tez latacie co chwile siku? Bo ja juz szaleje nie wiem czy to nerwy czy ciąża co chwile biegnę siku

ja tez ciągle sikam od pierwszych dni od zajścia w ciąże. Także witaj w klubie ;)

Ja już rzadziej chodzę siku, ale obowiązkowo raz w nocy,jak już mnie tak pęcherz boli,że ledwo wstaje... [emoji6] za to naczynka na nogach tak mi popękały,że się przeraziłam... [emoji15] a gdzie tam styczeń...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@aniay a ja dzisiaj pierwszy dzień gdzie nie chce się jeść, nawet mąż dzwonił czy nie chcę burrito i powiedziałam zdecydowanie nie,kiedy takich rzeczy nie odmawiam ;p nie to, że wpłynęło na mnie słowa lekarza, taki dzień jakiś,może twoje wymioty też jednorazowy wyskok mają hehe no czas leci 2miesiące za nami !
@marlena:) fajna sprawa z tymi zdjęciami,tylko jak ktoś zaczyna od 'zera' , bo ja to się śmieję że zaczynam od 6 m-ca, a skończę w 15 m-cu ;p
po wczorajszej wizycie już oficjalnie chwalimy się ciążą, ale znajomi ,szczególnie męża, dziwnie reagują, teksty typu : a no tak myśleliśmy, itp. jakbym już w tej ciąży łaziła 10m-cy, tacy znudzeni czy nie wiem, rozumiem,że im to lotto czy jestem czy nie , ale mogli by chociaż pogratulować , albo życzyć powodzenia

a jeszcze rozwala mnie to jak ktoś mówi "połasiliście się na 500+" albo "przekonało was 500+" - no ja pierdzielę! wiecie, że z ręką na sercu ani razu o tym nie pomyślałam ! Jak dadza to wezmę, przyda się, ale żeby to był powód ?
Eh,nie przejmuj się. Pewnie tekst z 500+ jest teraz na topie,bo też często go słyszę. A ludzie są różni. Znam takich,co w ten sposób okazują zazdrość. Nic nie poradzisz.. [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

@Danutka24 no właśnie zazdrość to odpowiednie slowo ;) Znajomi męża wydają mi się bardzo fałszywi,niby życzą jak najlepiej ale piersi by się cieszyli z czyjegoś nieszczęścia

Dziewczyny dziekuje za miłe słowo na pewno podeśle jakaś fotkę i krótka relacje jak nie zejdę na zawał [emoji85]

Bridget na szczęście ślub w Uk wiec nie mamy tu za duzo rodziny wiec ok 30 osob

Co do mdłości to u mnie 9tc jutro sie zaczyna i dalej sa nie do zniesienia.

Dziewczyny a jak wy liczycie te tygodnie? Mi w kalendarzu pokazuje że mam 8t i 1d. To jestem w 8 tyg czy to juz jest 9 tydz? Bo juz zglupialam... :rofl2:

reklama
Dziewczyny dziekuje za miłe słowo na pewno podeśle jakaś fotkę i krótka relacje jak nie zejdę na zawał [emoji85]

Bridget na szczęście ślub w Uk wiec nie mamy tu za duzo rodziny wiec ok 30 osob

Co do mdłości to u mnie 9tc jutro sie zaczyna i dalej sa nie do zniesienia.

He he nie zejdziesz na zawał.Dasz rade!!:)

Do góry