Powiem Ci ze wymioty dają ulgę ale to tez tylko na chwile przynajmniej ja tak mamPowodzenia w tym wielkim dniu! Czekamy na relację
Ja też już mam dość tych mdłości, chyba wolałabym zwymiotować, żeby odczuć ulgę. Czasami tak się źle czuję, że nie mam siły do synka.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja byłam 03.06.16 i nie było widac serduszka a juz trzy dni póxniej biło jak szalone U takiego maluszka to naprawdę te kilka dni robia różnicę że może juz bc widać. U mnie w trzy dni fasolka urosła półtora razyWaw [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] mi powiedziała ze moze 10, a ja juz chciałam chwile odczekać, zeby było napewno slychac serduszko, trochę czekania, no ale nic juz sie nie zmieni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
@aniay a ja dzisiaj pierwszy dzień gdzie nie chce się jeść, nawet mąż dzwonił czy nie chcę burrito i powiedziałam zdecydowanie nie,kiedy takich rzeczy nie odmawiam ;p nie to, że wpłynęło na mnie słowa lekarza, taki dzień jakiś,może twoje wymioty też jednorazowy wyskok mają hehe no czas leci 2miesiące za nami !
@marlena:) fajna sprawa z tymi zdjęciami,tylko jak ktoś zaczyna od 'zera' , bo ja to się śmieję że zaczynam od 6 m-ca, a skończę w 15 m-cu ;p
po wczorajszej wizycie już oficjalnie chwalimy się ciążą, ale znajomi ,szczególnie męża, dziwnie reagują, teksty typu : a no tak myśleliśmy, itp. jakbym już w tej ciąży łaziła 10m-cy, tacy znudzeni czy nie wiem, rozumiem,że im to lotto czy jestem czy nie , ale mogli by chociaż pogratulować , albo życzyć powodzenia
a jeszcze rozwala mnie to jak ktoś mówi "połasiliście się na 500+" albo "przekonało was 500+" - no ja pierdzielę! wiecie, że z ręką na sercu ani razu o tym nie pomyślałam ! Jak dadza to wezmę, przyda się, ale żeby to był powód ?
@marlena:) fajna sprawa z tymi zdjęciami,tylko jak ktoś zaczyna od 'zera' , bo ja to się śmieję że zaczynam od 6 m-ca, a skończę w 15 m-cu ;p
po wczorajszej wizycie już oficjalnie chwalimy się ciążą, ale znajomi ,szczególnie męża, dziwnie reagują, teksty typu : a no tak myśleliśmy, itp. jakbym już w tej ciąży łaziła 10m-cy, tacy znudzeni czy nie wiem, rozumiem,że im to lotto czy jestem czy nie , ale mogli by chociaż pogratulować , albo życzyć powodzenia
a jeszcze rozwala mnie to jak ktoś mówi "połasiliście się na 500+" albo "przekonało was 500+" - no ja pierdzielę! wiecie, że z ręką na sercu ani razu o tym nie pomyślałam ! Jak dadza to wezmę, przyda się, ale żeby to był powód ?
HappyBabyMama
ja tez ciągle sikam od pierwszych dni od zajścia w ciąże. Także witaj w klubieHej kochane czytam was dzis ale ciezko cos napisać bo ostatnie szlify przed wielkim dniem, stres zaczyna mnie zjadać [emoji15]
Tez latacie co chwile siku? Bo ja juz szaleje nie wiem czy to nerwy czy ciąża co chwile biegnę siku
Danutka24
Ja już rzadziej chodzę siku, ale obowiązkowo raz w nocy,jak już mnie tak pęcherz boli,że ledwo wstaje... [emoji6] za to naczynka na nogach tak mi popękały,że się przeraziłam... [emoji15] a gdzie tam styczeń...
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Eh,nie przejmuj się. Pewnie tekst z 500+ jest teraz na topie,bo też często go słyszę. A ludzie są różni. Znam takich,co w ten sposób okazują zazdrość. Nic nie poradzisz.. [emoji4]@aniay a ja dzisiaj pierwszy dzień gdzie nie chce się jeść, nawet mąż dzwonił czy nie chcę burrito i powiedziałam zdecydowanie nie,kiedy takich rzeczy nie odmawiam ;p nie to, że wpłynęło na mnie słowa lekarza, taki dzień jakiś,może twoje wymioty też jednorazowy wyskok mają hehe no czas leci 2miesiące za nami !
ankamaz
@Danutka24 no właśnie zazdrość to odpowiednie slowo Znajomi męża wydają mi się bardzo fałszywi,niby życzą jak najlepiej ale piersi by się cieszyli z czyjegoś nieszczęścia
kolorowaMama
Dziewczyny dziekuje za miłe słowo na pewno podeśle jakaś fotkę i krótka relacje jak nie zejdę na zawał [emoji85]
Bridget na szczęście ślub w Uk wiec nie mamy tu za duzo rodziny wiec ok 30 osob
Co do mdłości to u mnie 9tc jutro sie zaczyna i dalej sa nie do zniesienia.
reklama
He he nie zejdziesz na zawał.Dasz rade!!Dziewczyny dziekuje za miłe słowo na pewno podeśle jakaś fotkę i krótka relacje jak nie zejdę na zawał [emoji85]