reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny musze chyba kupic wiekszy stanik bo mi sie cyce zaczynaja wylewac i to nieladnie wyglada :( jakie polecacie?
Myslalam o jakichs cieniutkich zeby nie bylo mi goraco w upaly ale z fiszbinami zeby uszywnialy biust.

9tc [emoji7]

ja się przerzuciłam na staniki sportowe, ale moje cyce z małego B wrstrzeliły na duże D [emoji33] kupiłam sobie 2 zwyczajne usztywniane, ale noszę je tylko jak gdzieś muszę do ludzi jechać. tak koło domu to tylko sportowe, bo są o wiele wygodniejsze.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie w sumie bez objawowo. Hormony uśpione ;) ale wczoraj zauważyłam że hałas wyprowadza mnie z równowagi. Strasznie zaczął mnie denerwować szum samochodow za oknem - którego kiedys nie słyszałam tak bardZo:) tez mam wizytę 17.06. I też w ciagu dnia czuje sie zmęczona. Pracuje w domu wiec moge sie zdrzemnąć ale wam w pracy wspolczuje i podziwiam.

no to jesteśmy już trzy:biggrin2: ja też mam wizytę 17.06:-D

@kathana jeśli korzystasz z forum na komputerze to na dole trony jest "polecamy" i jest suwaczek, tam stworzysz, a następnie tak jak marysqska napisala, trzeba wejść w swój profil, w sygnaturę i tam wkleić link :)

Te upały mnie chyba wykończa. Ledwo żyję a dzieci mają tyle energii jak po energydrinkach.
Dostałam dziś list z terminem na 8 lipca ns usg. Cały miesiąc czekania.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszcze wam malych cyckow, przy moich najblizszy rozmiar sportowego stanika jest duzo za maly, albo tak wielki pod biustem ze sie dolem wylewam.

Ze stanikow na duze biusty Polecam firme Ava, piekne eleganckie, nie drogie I pieknie podtrzymuja biust.

A ja dzisiaj zaliczylam pierwsze wymioty... Yay :(
Nic mi teraz nie wchodzi.

reklama
Do góry