reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ankamaz super ze widziałaś serduszko i tym się ciesz.lekarze często miewają specyficzne poczucie humoru,no cóż ich zdaniem moga sobie na to pozwolić.Nie ma co się przejmować,jedyne co to uważam że w obecności męża nie powinien takich tekstów o wadze puszczać bo wystarczy ze kobieta juz czuje się mniej atrakcyjna przez te świrujace hormony.Ja ważę 68 i wolałabym ważyć mniej tym bardziej ze wszystko mam w biodrach i udach:/ale tym będziemy się martwić po ciąży:-D

Dziewczyny mam pytanie ! Mam zamiar jechać do Aqua Parku w niedziele ale czy mogę tylko pływać ? Bo uwielbiam zjeżdzać na zjeżdżalniach no i oczywiście fale sauny i te sprawy .. Jak myślicie pomóżcie bo na internecie różnie pisze

Dziewczyny mam pytanie ! Mam zamiar jechać do Aqua Parku w niedziele ale czy mogę tylko pływać ? Bo uwielbiam zjeżdzać na zjeżdżalniach no i oczywiście fale sauny i te sprawy .. Jak myślicie pomóżcie bo na internecie różnie pisze
Pływać możesz. Na pewno nie mozesz korzystać z sauny. Jesli chodzi o zjeżdżalnie to zawsze jest jakieś ryzyko uderzenia się- ja bym np nie ryzykowała.

Woda tak :) ale sauna nie. Ze zjezdzalnia bym nie ryzykowala bo wystarczy, ze jakis idiota nie poczeka na zielone i zjedzie zaraz po Tobie i moze Cie walnac. Ja tam mialam wlasnie :/ siniak na pol uda!!

9tc [emoji7]

Może macie i racje .. po leże sobie w basenie w takim razie a mój M z jego synkiem sobie poszaleją :)
Zdrowie dziecka najważniejsze aby się nic nie stało :)

Lezec nie musisz, mozesz sobie plywac i korzystac z atrakcji tylko musisz pomyslec ktora atrakcja jest dla Ciebie. Malo prawdopodobne, ze sama sobie zrobisz krzywde, chodzi bardziej o osoby ktore nie uwazaja na innych i Tobie moga zrobic krzywde. Jak mnie walnal chlopak w udo to nawet przepraszam nie uslyszalam! A jakby Ciebie tak walnal w brzuch rozpedzony ze zjezdzalni, strach myslec. Po prostu musisz zastosowac zasade jaka panuje na drogach "zasada ograniczonego zaufania do innych uczestnikow".

Dziewczyny musze chyba kupic wiekszy stanik bo mi sie cyce zaczynaja wylewac i to nieladnie wyglada :( jakie polecacie?
Myslalam o jakichs cieniutkich zeby nie bylo mi goraco w upaly ale z fiszbinami zeby uszywnialy biust.

9tc [emoji7]

@aniay ale słyszałam, że większe kobiety mniej tyją w ciąży ;p więc myślmy pozytywnie :D

[QUOTE="

Dziewczyny musze chyba kupic wiekszy stanik bo mi sie cyce zaczynaja wylewac i to nieladnie wyglada :( jakie polecacie?
Myslalam o jakichs cieniutkich zeby nie bylo mi goraco w upaly ale z fiszbinami zeby uszywnialy biust.

9tc [emoji7][/QUOTE]
Sama nie korzystałam, ale koleżanka bardzo zachwala staniki sportowe :) bo jednak te piersi rosną i rosną :) podobno wygodne bardzo

reklama
Ankamaz super ze widziałaś serduszko i tym się ciesz.lekarze często miewają specyficzne poczucie humoru,no cóż ich zdaniem moga sobie na to pozwolić.Nie ma co się przejmować,jedyne co to uważam że w obecności męża nie powinien takich tekstów o wadze puszczać bo wystarczy ze kobieta juz czuje się mniej atrakcyjna przez te świrujace hormony.Ja ważę 68 i wolałabym ważyć mniej tym bardziej ze wszystko mam w biodrach i udach:/ale tym będziemy się martwić po ciąży:-D
dokładnie, myślę, że przez te hormony! mąż spełnia każde zachcianki i jakoś nie zwrócił uwagi na to :) Najważniejsze moje małe serduszko ! ;)

Do góry