HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja mam 169 cm. Przed ciąża ważyłam prawie 60 kg a teraz 57!!! Aaaa. Chciałabym juz brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pływać możesz. Na pewno nie mozesz korzystać z sauny. Jesli chodzi o zjeżdżalnie to zawsze jest jakieś ryzyko uderzenia się- ja bym np nie ryzykowała.Dziewczyny mam pytanie ! Mam zamiar jechać do Aqua Parku w niedziele ale czy mogę tylko pływać ? Bo uwielbiam zjeżdzać na zjeżdżalniach no i oczywiście fale sauny i te sprawy .. Jak myślicie pomóżcie bo na internecie różnie pisze
dokładnie, myślę, że przez te hormony! mąż spełnia każde zachcianki i jakoś nie zwrócił uwagi na to Najważniejsze moje małe serduszko !Ankamaz super ze widziałaś serduszko i tym się ciesz.lekarze często miewają specyficzne poczucie humoru,no cóż ich zdaniem moga sobie na to pozwolić.Nie ma co się przejmować,jedyne co to uważam że w obecności męża nie powinien takich tekstów o wadze puszczać bo wystarczy ze kobieta juz czuje się mniej atrakcyjna przez te świrujace hormony.Ja ważę 68 i wolałabym ważyć mniej tym bardziej ze wszystko mam w biodrach i udach:/ale tym będziemy się martwić po ciąży