reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Malina, dziękuje :) współczuje i podziwiam natłoku czekających obowiązków i życzę powodzenia, byś ze wszystkim dała radę! Ja tez 5.09 września połówkowe[emoji5]

@Shaer, na wybielanie spróbuj dodać sodę oczyszczona do prania , mi pomaga ;)

@Julia, może jakies książki fajne, albo jakies filmy zebys dołów nie łapała??

@MamusiaToJa, ja juz mam 6kg na plusie i nie wiem kiedy to sie stało [emoji58]

@shariotka, nigdy o tym nie słyszałam, by czekać jakoś specjalnie długo na powrót do formy, jedynie po cc. Ja planuje jak tylko poczuje sie na siłach umówić sie z trenerem.

Ja dzis przyjechałam do rodziców. Zawiozłam troche kartonów przeprowadzkowych i muszę ogarnąć nasze przyszłe pokoje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kolorowa wspolczuje mega bolu zeba, jak masz gdziw to jedz od razu niech sie nim zajma!

Marcje wlasnie ani mi sie czytac niechce ani nic ogladac:/ taka sytuacja:/
Juz jedna ksiazke ogarnelam, trzeba w kolejna sie zaopatrzyc;)

Dziewczyny dopadł mnie ból zęba z którego niedawno wyleciał kawałek plomby [emoji15] oszaleje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dzwon na 111, jak masz maternity exemption certificate to masz za darmo dentyste.
Wspolczuje.
Ja dzis sie nachodzilam potem nastalam i skurcze sie znowu pojawiły ;/ już lepiej ale mnie to wkurza.

Właśnie sie dowiedzialam ze u koleżanki z terminem na listopad cos nie tak. Narazie nie odpisuje ale w moim ciazowym lebku już widze najgorsze scenariusze :( mam nadzieje ze nie stracila dziecka. To by bylo straszne.

Shariotka, taki filmik mi sie ostatnio rzucił w oczy

że można ćwiczyć już w pierwszej dobie po porodzie naturalnym a po cc po 48h... :szok: zdziwiłam się :p Sama nie wiem, nie wczytywałam się w jakieś mądre artykuły. Ja przez pierwsze 2 miesiące nawet nie miałam głowy żeby myśleć o ćwiczeniach, tak mnie to wszystko przytłoczyło.

Lindia, 10 lat temu to były inne czasy. Oczywiście że to bzdury.

Shaer, soda lub woda utleniona do prania i na słońce.

reklama
ja miałam ambitny plan że wezmę się za ćw od razu jak tylko lekarz pozwoli minął rok i 4 miesiace i mój syn mnie tak wykańczal w nocy ze dopiero teraz mam siłę cokolwiek zrobić jak poszedł do zlobka ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry