reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe brzuszki

pewnie ze dzidzia! tez mi takie numery robilam bardzo wczesnie w pierwszej ciazy

Bridget serio po cesarce bardziej wybulwia? to by wiele tlumaczylo w moim przypadku ;)

reklama
Kolorowa, cudnie [emoji7] jesteś szczuplutka,stąd ruchy bardziej widoczne [emoji7] zazdrościć tylko :-) który masz tydz,bo nie zakodowalam? Może już też niedługo u mnie tak będzie? [emoji85]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolorowa, cudnie [emoji7] jesteś szczuplutka,stąd ruchy bardziej widoczne [emoji7] zazdrościć tylko :-) który masz tydz,bo nie zakodowalam? Może już też niedługo u mnie tak będzie? [emoji85]

Pewnie teraz jedna po drugiej będziemy miały takie niespodzianki a dzis zaczynam 18 tydzien ;)

Ja ruchy czuje dosc rzadko poki co ale takich niespodzianek sie nie spodziewałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie teraz jedna po drugiej będziemy miały takie niespodzianki a dzis zaczynam 18 tydzien ;)

Ja ruchy czuje dosc rzadko poki co ale takich niespodzianek sie nie spodziewałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie 17. Ale w pierwszej ciąży takie rewolucje pojawiły się znacznie później [emoji6] Teraz mam takie delikatne kopniaczki [emoji7]

Ü

@kolorowaMama coś mi się wydaje że ten Twój maluszek to będzie wulkan energii :D mój Adaś tak szalał w brzuchu (tylko trochę później) a pod koniec ciąży to serio, czasem mnie prostowało jak dostałam kopa, nie wiedziałam że takie dziecko może mieć tyle siły. No i od urodzenia jest bardzo ruchliwy, nie usiedzi na tyłku :)

reklama
Dzisiejszy :)

DSC06570.JPG

Załączniki

• DSC06570.JPG
    DSC06570.JPG
    835,2 KB · Wyświetleń: 193
Do góry