reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe brzuszki

pewnie ze dzidzia! tez mi takie numery robilam bardzo wczesnie w pierwszej ciazy

Bridget serio po cesarce bardziej wybulwia? to by wiele tlumaczylo w moim przypadku ;)

reklama
Kolorowa, cudnie [emoji7] jesteś szczuplutka,stąd ruchy bardziej widoczne [emoji7] zazdrościć tylko :-) który masz tydz,bo nie zakodowalam? Może już też niedługo u mnie tak będzie? [emoji85]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolorowa, cudnie [emoji7] jesteś szczuplutka,stąd ruchy bardziej widoczne [emoji7] zazdrościć tylko :-) który masz tydz,bo nie zakodowalam? Może już też niedługo u mnie tak będzie? [emoji85]

Pewnie teraz jedna po drugiej będziemy miały takie niespodzianki a dzis zaczynam 18 tydzien ;)

Ja ruchy czuje dosc rzadko poki co ale takich niespodzianek sie nie spodziewałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie teraz jedna po drugiej będziemy miały takie niespodzianki a dzis zaczynam 18 tydzien ;)

Ja ruchy czuje dosc rzadko poki co ale takich niespodzianek sie nie spodziewałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie 17. Ale w pierwszej ciąży takie rewolucje pojawiły się znacznie później [emoji6] Teraz mam takie delikatne kopniaczki [emoji7]

Ü

@kolorowaMama coś mi się wydaje że ten Twój maluszek to będzie wulkan energii :D mój Adaś tak szalał w brzuchu (tylko trochę później) a pod koniec ciąży to serio, czasem mnie prostowało jak dostałam kopa, nie wiedziałam że takie dziecko może mieć tyle siły. No i od urodzenia jest bardzo ruchliwy, nie usiedzi na tyłku :)

reklama
Dzisiejszy :)

DSC06570.JPG

Załączniki

• DSC06570.JPG
    DSC06570.JPG
    835,2 KB · Wyświetleń: 189
Do góry