reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe brzuszki

reklama
Myślicie, ze to maluch czy mam paranoje ?
Pewnie że maluch, sliczna pamiatka. idealna do albumu :)

I jeszcze jaki wystraszony, a czego takie twarde moze idz do lekarza
emoji849.png
emoji849.png
emoji849.png
emoji849.png
ten to potrafi zepsuć fajne moment, zrobie mu dzis order z ziemniaka
emoji108.png
hahahahahaha dopiero zrobi mine jak mu maluch za pare tygodni noge wystawi :) Jestes szczuplutka to u ciebie może być ładnie widać maluszka :)

@kolorowaMama jak dla mnie to dzidzia jak nic.w pierwszej ciąży mówiłaś ze cie pocieli na cesarce konkretnie wiec wtedy szybciej widać druga ciaze.Widok zapiera dech normalnie.A Twój mąż ma plusa ze się tak przejmuje;)

Po cc szybciej widać ? Serio? Wiesz, ze nigdy nie słyszałam o tym :) musze poczytać bo jestem do tylu chyba [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kolorowaMama wow!!! pięknie chudzinko wszystko (czytaj DZIECKO) u Ciebie widać, ja jestem tłuścioch, to wszystko się u mnie odbywa pod fałdami tłuszczu i jeszcze nie widać specjalnie czy to dzidzia, czy tylko otyłość :) Zazdroszczę !!!

Do góry